به گزارش گروه رسانه ای با مردم ، حسین محمدی، رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی می افزاید:قیمت گوشت، روغن ، مرغ ، سبزی و حبوبات مرتب در حال گرانتر شده است و رستورانها مجبور شدند چندین بار نرخ غذا را تغییر دهند.
به گفته این مسئول حوزه تهیه غذا ، این شرایط خاص و نگران کننده باعث شده مردم دیگر تمایلی به غذا خوردن در رستوران ها را نداشته باشند یا حضور خانواده ها در رستوران های به شدت کاهش یابد..
وی اعلام کرد: وقتی که قیمت یک ساندویچ فلافل به حدود ۲۰۰ هزار تومان رسیده و همین هم برای بسیاری از مردم سخت است؛ سفارش دادن پلوکباب با کیفیت با برنج ایرانی با نرخ 500 تا 700 هزار تومان جای خود دارد.
در شهر رشت که یونسکو چند سال پیش این شهر را به دلیل تنوع غذایی " 170 نوع غذا" بعنوان شهر خلاق خوراکیها معرفی کرد و یک شهری گردشگر پذیر و طی ماههای اخیر مهاجر پذیری از میزان مراجعه مردم به رستوران های کاهش محسوسی داشته است ، شرایط سایر شهرها و مناطق روشن است.
گوشت قرمز کیلویی 600 تا 800 هزار تومان مرغ کیلویی 130 تا 150 هزار تومان ، سبزی کیلویی 130 تا 140 هزار تومان انواع حبوبات کیلویی 300 تا 480 هزار توما ن وقیمت روغن خوراکی و هزینه های حامل های انرژی و دستمزد نیروی کار و .....به اوج می رسد در عمل مردم با حقوق ها محدود و هزینه های گزاف امکان حضور در رستوران و غذاخوری ها و فست فودی ها را ندارند
در این باره به زودی گزارشی تصویر و ویدیویی تولید و منتشر خواهیم کرد.......
رستوران داران و مردم هم در این باره نظرات شان را برای ما در همین فضای گیلان 24 ارسال کنند
گروه رسانه ای با مردم.
.
.