کد : 4189 ۲۹تیر ۱۴۰۴ ساعت 11:34
فرماندار رودسر، اب به اندازه کافی هست

ناترازی برق، چالش اصلی تأمین آب است

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: فرماندار شهرستان رودسر در شرق استان گیلان با اشاره به اینکه آب کافی درمنطقه وجود دارد ، اعلام کرد: در حال حاضر مشکل اصلی ناترازی برق است و البته تمهیدات ویژه برای ۱۵ روز آینده پیش بینی شده است.www.gilan۲۴.ir
ناترازی برق، چالش اصلی تأمین آب است

به گزارش گروه رسانه ای با مردم،  به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری، در جلسه شورای حفاظت منابع آب شهرستان رودسر با تقدیر از مدیریت بحران آب و با اشاره به شرایط سخت آغاز سال زراعی به دلیل تخریب سازه‌های آبی بر اثر سیل، تأکید کرد : آب به اندازه کافی وجود دارد و در صورت نیاز، از تانکرهای شهرداری‌ها و حتی استان‌های همجوار برای تأمین آب استفاده خواهد شد.  
دکتر امیر مرادی از پیگیری‌های انجام‌شده برای حل مشکل آب شرب در دو روستای محروم خبر داد و گفت: با پیگیری مدیرعامل سازمان  آبفای استان، تجهیز دو چاه آب پایان این هفته آغاز می‌شود.  
همچنین با شناسایی منابع جدید و استفاده از ظرفیت‌های موجود ، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار آب شرب انجام شده است.  
فرماندار رودسر بر لزوم حضور فعال بخشداران وفرماندهی انتظامی در مناطق بحرانی در روزهای آینده  تأکید کرد و افزود: شهرداران رودسر، چابکسر، رحیم‌آباد و دیگر مناطق، تمام امکانات خود از جمله تانکرهای آب را در اختیار کشاورزان گذاشته‌اند.
به گفته وی، جلسات شورای حفاظت منابع آب به‌صورت مرتب برگزار می‌شود تا با پایش دقیق شرایط، تصمیمات جدید اتخاذ شود. همچنین پیگیری‌های لازم برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره آب از جمله تصفیه‌خانه بندبن در دستور کار قرار دارد.  
وی  با اشاره به گرمای بی‌سابقه و قطعی‌های مکرر برق، تصریح کرد: مشکل اصلی ما در تأمین آب، ناترازی برق است که یک چالش ملی محسوب می‌شود. با این حال، با همکاری مردم و مسئولان، این دوره سخت را پشت سر خواهیم گذاشت.
فرماندار رودسر  از رسانه‌ها برای انعکاس دقیق مشکلات تشکر کرد و از مردم خواست با صبر و همراهی با توجه به شدت گرما، این شرایط را مدیریت کنند
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، بوساز- ساختمان دانا - دندانپزشک ، جراح ، ایمپلنت
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com