به گزارش گروه رسانه ای ایران - گرا، به مناسبت هفته رشت ویژه برنامههایی برای بزرگداشت این روز در حال برگزاری است و جشنواره گیله خوراک هم از جمله این برنامه هاست.
علی رهنما دبیر این جشنواره گفت: ۱۱ تیم دانشجویی و اساتید دانشگاه علمی کاربردی گیلان در این جشنواره دست پخت هایشان را عرضه کردند.
گمج کباب، متجان، فسنجان، اناربیج، کوکوی گردو، سیرواویج، باقالی قاتوق، میرزاقاسمی و صدها غذای گیلانی دیگر غذاهای بود که شرکت کنندگان در این جشنواره پخته و عرضه کردند.
در پایان این جشنواره از ۶ گروه برتر تجلیل شد.