به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، مجید عزیزی، تصریح کرد: دغدغهای که بیشترین نگرانی را برای شهروندان به همراه دارد مشکل فاضلاب رشت بوده که موجب گلایه شدید شهروندان است.
وی با بیان اینکه تصمیم ادغام دو اداره آب و فاضلاب شهری با آب و فاضلاب روستایی غیر اصولی بوده، افزود: همین امر ناکارآمدی مدیران را تشدید کرده و سبب اخلال در ارائه خدمات زیربنایی به خصوص فاضلاب شهری شده است و البته کمبود اعتبارات نیز در کنار سوء مدیریت اتفاقات تلخ و ناگواری را برای شهروندان بوجود آورده و شرمآور هست که بسیاری از محلات حاشیه شهر فاقد فاضلاب بوده و به همین سبب از خدمات آسفالت و دیگر خدمات مدیریت شهری هم محروم هستند.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با انتقاد شدید از مدیریت آب و فاضلاب استان افزود: جای تاسف است، زمانی که مدیران میخواهند چنین جایگاهی را در اختیار بگیرند و به این مسئولیت برسند از همدیگر سبقت گرفته و دست به هر کاری میزنند و جای بس تأسف که هیچ برنامه ایی هم برای برون رفت از این مشکلات و بحران ندارند .
به گفته وی ، تاسف بارتر اینکه ارائه برنامه هیچ نقشی در انتصابات چنین مدیرانی ندارد و نتیجه آن میشود که پرسنل مظلوم و صبور مجموعه آبفای استان با همین سوء مدیریتها بیش از شش ماه بدون حقوق در این شرایط نامساعد اقتصادی و تورم حاکم بر کشور زندگی بسیار سختی را سپری کنند .
از سویی باز جای بسی تاسف اینکه مدیران مربوطه با بی خیالی و بیاهمیتی با مطرح کردن بهانههای واهی و اما و اگرها باگذشت زمان دوره مدیریتی را سپری میکنند و باید گفت؛ آقایان اگر به تنهایی توان مدیریت آن مجموعه را ندارید و از عهده این مسئولیت بر نمیآیید، یکبار هم که شده شهامت و جسارت داشته باشید و استعفا دهید ..
عزیزی با ابراز تاسف از وضعیت دو رودخانه زرجوب و گوهررود رشت که خود نوعی جنابت زیست محیطی است، بیان کرد: شهروندان فهیم شهر رشت بدانند تا زمانی که فاضلاب شهر به این دو رودخانه متصل باشد که از قضا متولی ساماندهی آن هم طبق قانون شرکت آب و فاصلاب استان میباشد، شهرداری رشت نمیتواند هیچ اقدامی و هزینهای برای احیای دو رودخانه انجام دهد .
وی عنوان کرد: متاسفانه باسرازیری فاضلاب به این دو رودخانه که زمانی جزء رودخانههای پاک و بدون آلایندگیها بود، جنایت بزرگی اتفاق افتاده که در دهههای گذشته مدیران وقت با سادهترین و کم هزینهترین تصمیم اشتباه خود مرتکب شدند./
.