کد : 1316 ۲۰تیر ۱۴۰۳ ساعت 21:45
دادساری عمومی وانقلاب رشت رای داد،

رئیس شورای شهر خمام از خدمت تعلیق شد

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: رئیس شورای شهر خمام با رای بازپرسی دادسرای شهرستان رشت به صورت موقت از فعالیت شغلی تا صدور حکم قطعی تعلیق شد.
رئیس شورای شهر خمام از خدمت تعلیق شد

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا"، شعبه ۱۲ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت با صدور کیفر خواست علیه رئیس شورای شهر خمام به استانداری گیلان خواستار اعمال ماده ۷ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷/۹/۱۵ مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.

دادستان عمومی و انقلاب خمام افزود: بر اساس ماده ۷ این قانون، در هر مورد از بزه‌های مندرج در این قانون که مجازات حبس برای آن مقرر شده در صورتی که مرتکب از مامورین مذکور در این قانون باشد از تاریخ صدور کیفر خواست از شغل خود معلق خواهد شد و دادسرا مکلف است صدور کیفر خواست را به اداره یا سازمان مربوطه اعلام دارد.

وی گفت: در صورتی که متهم به موجب رای قطعی برائت حاصل کند ایام تعلیق جزء خدمت او محسوب و حقوق و مزایای مدتی را که به علت تعلیقش نگرفته، دریافت خواهد کرد
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24 + ایسنا
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، بوساز- ساختمان دانا - دندانپزشک ، جراح ، ایمپلنت
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان