کد : 5432 ۱۵شهریور ۱۴۰۴ ساعت 12:19
مدیرکل تامین اجتماعی خبر داد،

یکهزار و ۱۲۵ میلیارد تومان مابه التفاوت برای از کارافتادگان گیلان

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با اعلام واریز مبلغ معوقه مابه التفاوت مستمری فروردین ماه تمامی ازکارافتادگان وبازنشستگانی که دریافتی آنها تا بیست میلیون تومان است طی سه روز متوالی از دوازدهم شهریور ، از تداوم این واریزها در پایان ماه برای بازماندگان و پس از آن سایر بازنشستگان خبر داد .www.gilan۲۴.ir
یکهزار و 125 میلیارد تومان مابه التفاوت برای از کارافتادگان گیلان

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، کیوان مرتضوی با بیان اینکه پرداخت معوقه مابه التفاوت مستمری فروردین ماه بیش از چهار میلیون و هشتصد هزار نفر نیازمند به رقمی افزون بر 27 هزار میلیارد  تومان بوده ،عنوان کرد: براساس  توافق اولیه با کانون عالی بازنشستگان مقرر بود تا این معوقه در خردادماه سالجاری پرداخت شود که به علت وقوع جنگ دوازده روزه و تحقق نیافتن منابع وصولی سازمان به تاخیر افتاد . 

وی با اشاره به اینکه وقوع جتگ در روزهای پایانی خرداد ماه و آثار و تبعات آن در تیرماه سبب گردید تا 30 درصد از وصولی دویست هزار میلیارد تومانی پیش بینی شده سازمان ( رقمی معادل 60 هزار میلیارد تومان ) طی دوماه محقق نگردد اظهار داشت این مهم سبب عدم امکان واریز این معوقه و همچنین افزایش دیون سازمان در برخی حوزه های درمانی و بیمه های تکمیلی گردید . 

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه در استان برای واریز این معوقه جهت بیش از 200 هزار نفر مستمری بگیر ، نیازمند رقمی نزدیک به 1125 تومان بودیم گفت با تلاشها و پیگیری های مجدانه دکتر سالاری مدیرعامل سازمان ، تمامی رقم مورد نیاز برای پرداخت در سطح کشور با مکانیزمهای خاص تهیه و طی سه روز پایان هفته گذشته یعنی از دوازدهم تا چهاردهم شهریورماه به بخش اول آن برای تمامی ازکارافتادگان و بازنشستگان دارای دریافتی کمتر از 20 میلیون تومان کارسازی و واریز گردید . 

وی افزود : ناترازی های منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی که به دنبال عدم توجه رعایت اصول بیمه گری در قوانین وضع شده و رشد بی رویه بازنشستگی های پیش از موعد و افزایش شمار متقاضیان بازنشستگان پیش از موعد به شکلی نامتعارف ( بیش از 50 درصد بازنشستگان ) شکل گرفته روز به روز در حال عمیقتر شدن بوده و متاسفانه سوء استفاده های من غیر حق برخی شهروندان از تعهدات نیز بر گسترش این شکاف می افزاید . 

 بر اساس اعلام دکتر سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ، این مجموعه ماهانه افزون بر 95 هزار میلیارد تومان تعهدات بلندمدت در قالب انواع مستمری و 30 هزار میلیارد تومان بابت درمان و سایر تعهدات کوتاه مدت هزینه مینماید در حالی که حتی وصولی یکصد هزار میلیارد تومانی پیش بینی شده آن از محل حق بیمه ها در ماههای سپری شده سالجاری هیچگاه محقق نشده است

 

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
ابزار محب با قیمت مناسب - کیفیت عالی
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com