به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل روابط عمومی اداره کل صمت گیلان؛ دکتر تیمور پورحیدری امروز سه شنبه با تاکید بر اینکه مسئولیت عدم کیفیت نان مستقیماً بر عهده روسای اتحادیههای صنف نانوایان است، اعلام کرد: چنانچه با وجود افزایش قیمت کیفیت نان انواع تغییر نکند و شاهد بهبود در پخت نان نباشیم ،بدون چشم پوشی با متخلفین واحدهای خبازی برخورد میشود.
وی تاکید کرد: استمرار پخت نان فاقد کیفیت هیچ توجیهی ندارد و روسای اتحادیهها میبایست سریعا نسبت به نظارت جدی در این رابطه اقدام نمایند.
رئیس کمیسیون نظارت مرکز استان هشدار داد: قطعاً در همه شهرستانها تیمهای بازرسی به صورت گشت مشترک با ادارات استاندارد، جهاد کشاورزی، بهداشت به همراه اداره صمت بر کیفیت پخت در واحدهای خبازی نظارت خواهند کرد.
مدیرکل صمت گیلان با اشاره به تشکیل ۱۰۰۴ پرونده در قالب بازرسیهای انجام شده از ابتدای سال تاکنون فقط در حوزه آرد و نان خبر داد و گفت: میزان ارزش ریالی این پروندهها که مربوط به تخلفات گرانفروشی، کم فروشی، عرضه خارج از شبکه، فروش اجباری، تعطیلی خودسرانه و عدم درج قیمت هستند بالغ بر ۱۳۴ میلیارد ریال میباشد .
بیش از ۳هزار ۸۲۳ واحد خبازی در گیلان در حال حاضر فعالیت دارند که فقط ۲۰۰ واحد آن آزاد پز و نان حجیم هستند.