به گزارش گروه رسنه ای ایران " گرا" به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، جمعی از اعضای شورای قضایی استان در دو مسجد شهرستان رشت در راستای تسهیل در روند رسیدگی به درخواست ها و پاسخگویی به مطالبات عموم مردم حضور یافتند.
دومین طرح دیدار چهره به چهره با مردم در سال 1404 در قالب برپایی میز خدمت در مساجد در راستای تاکیدات رئیس قوه قضائیه در اجرای برنامه تحول و تعالی و دسترسی عموم مردم به مسئولان و قضات دادگستری و اعضای شورای قضایی استان در دو مسجد الجواد (علیه السلام) سبزه میدان و مسجد میرزاکوچک خان سلیمانداراب بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء باهدف فرهنگ سازی و ترویج سنت حسنه عفو و گذشت و استفاده از تریبون مساجد و سخن گاه ها برگزار شد.
مجید الهیان رئیس کل دادگستری استان گیلان در جمع نمازگزاران مسجد امام الجواد (علیه السلام) پس از پخش نماهنگی صلح و سازش با تاکید بر مکتوب کردن هرگونه قراردادی اظهار داشت: امضا کردن قراردادها بدون مطالعه نیز تبعاتی دارد و باید قبل از هر تصمیمی با افراد آگاه مشورت کرده و سپس با حضور دو شاهد، اقدام به امضای قرارداد شود.
وی تعیین تکلیف اموال در زمان حیات و وصیت دقیق را از راهکارهای موثر در کاهش اختلافات بین ورثه دانست و خاطر نشان کرد: با این اقدام از نزاع و اختلاف جلوگیری شده و قاعدتا صلح و دوستی بین خانواده مستحکم تر خواهد شد.
رئیس شورای قضایی استان با بیان اهمیت داوری در اختلافات افزود: در قراردادها شرط داوری حتما گنجانده شود تا در صورت بروز هر گونه مشکل یا اختلافی از داورانی که دارای پروانه داوری می باشند و به طور رسمی در کانون های داوری فعالیت می کنند استفاده شود.
گفتنی است بخشی از این دیدارها ناشی از دغدغه هایی بود که مراجعه کنندگان در روند رسیدگی به پرونده های قضایی داشتند، با صدور دستورات و ارائه ی راهکارهای قانونی و سازنده برطرف شد و بخش دیگر مربوط به دغدغه های عمومی افراد بود که نسبت به حفظ حقوق بیت المال و دفاع از منافع اکثریت مردم مطرح کردند و رهنمودها و دستورات لازم در این خصوص ارائه شد.