کد : 2747 ۲۳فروردین ۱۴۰۴ ساعت 18:36
استاندار در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری،+ تحلیل رسانه

گیلان؛ استانی جذاب و بی بدیل برای سرمایه گذاران است

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: استاندار گیلان نقش حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی و بنگاه‌های اقتصادی در توسعه تجارت و ایجاد اشتغال و رونق تولید در استان را بسیار پر اهمیت اعلام و بیان کرد: با توجه به ظرفیت های ارزشمند استان، بستر های لازم سرمایه گذاری برای رونق تولید و توسعه تجارت در گیلان فراهم است.www.gilan۲۴.ir
گیلان؛ استانی جذاب و بی بدیل  برای سرمایه گذاران است

 به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان؛ هادی حق‌شناس روز شنبه  در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری در سالن شهید انصاری استانداری با تبیین  اینکه مسئولان باید اطلاعات خود را به‌ روز کنند، اظهار کرد: مسئولان روزانه در معرض تصمیم‌ گیری و تصمیم‌ سازی هستند که با سرنوشت مردم در جامعه ارتباطی مستقیم دارد

 

انتقاد استاندار گیلان از فعالیتهای بندر و گمرکات استان!

وی با تأکید بر لزوم توجه به توسعه بنادر و گمرکات گیلان در خصوص صادرات و واردات کالا گفت: در سال 1390  از بندرانزلی شش میلیون تن کالا صادرات و واردات داشتیم، و متاسفانه اکنون در کل بنادر، گمرکات و مرزهای استان سرجمع  همین میزان صادرات و واردات انجام می شود که با جدیت و فوریت  باید در این راستا بازنگری و تقویت شود.

 استاندار، وضعیت ، استعداد و ظرفیت های گیلان به لحاظ جغرافیایی برای صادرات و واردات  بسیار مهم و کم نظیر برشمرد و افزود: با توجه به تجربه ای که سالیان در حوزه بنادر استان های مختلف داشته ام، میزان علاقمندی تجار برای انجام امورات تجارت در حوزه گیلان و بندرانزلی بالاست که باید از این فرصت به مراتب بیشتری بهره گیری شود..

حق‌شناس با بیان اینکه هیچ شهری در کشور همچون آستارا این چنین ظرفیت فوق العاده ای  برای صادرات و واردات کالا ندارد، تصریح کرد: در شهرستان آستارا مرز زمینی و دریایی وجود دارد و به‌ زودی مرز ریلی نیز راه‌اندازی می‌شود که این امر نشان دهنده ظرفیت این شهرستان در تجارت انواع کالاها است.

وی تصریح کرد: از شش میلیون کالا صادر و وارد شده در گیلان، ۲ میلیون تن مربوط به صادرات، ۲ میلیون تن مربوط به واردات و ۲ میلیون تن مختص ترانزیت است که بخش عمده ترانزیت در مرز آستارا انجام می‌شود

 

باید امکانات لازم برای مبادلات تجاری در مرز استارا فراهم شود

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به جلسه هفته گذشته خود با سفیر جمهوری آذربایجان در ایران، گفت: خوشبختانه مشکلات میان ۲ کشور در مسیر رفع شدن است و در صورت  رفع مشکلات، مرز آستارا توسعه بیشتری خواهد یافت اما این موضوع بستگی به این مساله دارد که ما نیز امکانات لازم را  در این زمینه فراهم کنیم.

 حق شناس نقش توسعه بنگاه‌های اقتصادی در رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان را بسیار مهم دانست و بیان کرد: گیلان از نظر ایجاد انواع بنگاه‌های اقتصادی دارای شرایطی بی‌نظیر است، ولی نباید به بهانه‌های مختلف سرمایه‌گذاری در کشور و گیلان با اختلال مواجه شود، از این رو شرایط برای سرمایه‌گذاری  داخلی و خارجی در استان فراهم است و از  سرمایه گذاران استقبال خواهیم کرد.

نظر رسانه:

سیاست های اقتصادی و نگاه استاندار گیلان بسیار منطقی ، کارشناسی شده و عالی است و مشخص است که دکتر حق شناس با شناخت دقیق در  همه عرصه ها به خصوص در بخش مبادلات تجاری و اقتصادی و روابط موثر و مناسب با کشورهای همسایه ، استقبال از سرمایه گذاران را در اولویت قرار داده است.

به اظهار بسیاری از مدیران سابق استان گیلان و حتی مدیران شهری در رشت ، انزلی و بندر آستار ، یکی از مشکلات جدی عدم سرمایه گذاری در این استان فوق العاده پر استعداد  ایجاد موانع از سوی دست اندر کاران مانند اتاق بازرگانی، بنادر و دریانوردی ، مناطق آزاد اقتصادی، گمرکات و بعضا سهم خواهی ها از سرمایه بوده که باید این موانع به کلی حذف شود.

در این مسیر شایسته است ، دستگاه قضایی و بازرس کل استان ، حراست استانداری ، مجمع نمایندگان گیلان ، دستگاههای امنیتی و همه بخش های مربوطه با تعهد و دلسوزی بیشتر ورود کرده و هر کسی که مانع سرمایه گذاری در گیلان شده و می شود و یا آنکه در مسیر سرمایه گذاری سهم خواهی می کنند - به سرعت حذف و از چرخه مدیریتی خارج سازند.

جامعه نفس راحت نخواهد کشید مگر آنکه ، دستگاههای ناظر، مدیریت عالی استان و رسانه های بعنوان چشم بینای جامعه به این امور ورود کنند و زمینه های لازم را برای سرمایه گذاری فراهم سازند

وزارت خانه و سازمان های کشوری که متولی این امور هستند هم هشیار باشند ، در صورتی که مدیران شان در استان فعالیت ، برنامه و عملکرد درستی ندارد با دقت و مطالعه مدیرانی لایق و دلسوز جایگزین کنند..

ما در پایگاه خبری، رسمی گیلان 24 و گروه رسانه ای ایران " گرا" به شدت و حمایت و جدیت از همه مدیران متعهد و پاکدست و دارای برنامه و پر تلاش حمایت می کنیم و آمادگی لازم برای انتشار همه نوع کنش ها و واکنش ها ی مرتبط را داریم . یا علی مدد

مجید محمدپور - نویسنده، روزنامه نگار و استاد علوم ارتباطات   / شنبه 23 فروردین 1404

 

لطفا بازنشر شود- انتشار این گروه اخبار و تحلیل ها به نفع جامعه گیلان و گیلانی و سراسر کشور است

 

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، پیچ سعدی- خیابان عظیم فتحی " شعبه 1" میدان فرهنگ- ابتدای خ آزادگان ، ابتدای ک نادر فتحی " شعبه 2"
رشت، بوساز- ساختمان دانا - دندانپزشک ، جراح ، ایمپلنت
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان