به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" به نقل ازمرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت در این راستا ضمن مذاکرات متعدد با مسئولین مربوط و تجمع کنندگان، از آنان درخواست شد تا به این تجمع پایان بدهند و از ایجاد مزاحمت و سد معبر و ترافیک برای شهروندان جلوگیری شود که تعداد قابل توجهی از تجمع کنندگان به دستور پلیس تمکین و محل را ترک کردند.
در همین حال متاسفانه تعداد کمی (حدود ۳۰ نفر) در مقابل دستور پلیس مقاومت و گاه با فحاشی و پرخاشگری و هتک حرمت به تحصن خود ادامه دادند.
پلیس طبق وظیفه قانونی خود پس از ساعتها مدارا و مذاکره با پایان یافتن ضرب الاجل مشخص شده ، به این تحصن پایان و بنا بر درخواست تعدادی از آنها از جمله خانمها (که بخش اعظم آنان از شهر قم آمده بودند) به مرقد حضرت امام انتقال داده شدند.
همچنین به تازگی کلیپی از یک خانم که ادعا میکند، در آن تجمع توسط ماموران انتظامی مورد ضرب و شتم قرار گرفته که کاملا ساختگی و متاسفانه با خودزنی و ایجاد جو روانی نامناسب سعی در تشویش اذهان عمومی کرد و در این خصوص پلیس صرفاً جهت تنویر افکار عمومی بخش کوچکی از مستندات اتفاق شب گذشته را همراه با این اطلاعیه منتشر خواهد کرد.