کد : 2591 ۱۴اسفند ۱۴۰۳ ساعت 23:57
مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان:

مردم خیر در کمک به انجمن حجت را بر ما تمام کردند

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان در مصاحبه اختصاصی با گروه رسانه ای ایران " گرا" ، اعلام کرد: هم اکنون ۳۵۰۰ نفر بیمار کلیوی تحت حمایت این انجمن قرار دارند و در سال جاری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال برای اعضای زیر پوشش هزینه شد.www.gilan۲۴.ir
مردم خیر در کمک به انجمن حجت را بر ما تمام کردند

هوشنگ رضوان پناه که طی چند دهه عمر پر خیر و برکت خود را در خدمت بیماران کلیوی بوده ، تصریح کرد: بینی و بین الله مردم خیر در کمک به این انجمن حجت را بر ما تمام کرده اند و صد درصد بار مسئولیت انجمن به واقع بر عهده  خیران است.
وی از دکتر کیایی و دکتر حبیب زاده و گروه ایشان که در تامین داروهای خاص بدون دریافت وجه و انجام آزمایش های بیماران کلیوی ذکر خیر کرد و افزود: از همه ی قشرها در داخل و خارج کمک می شود و از این جهت از خداوند بزرگ سپاسگزاریم و دلخوشی ما این است که با خدای خود معامله کرده ایم.
به اظهار وی ، برای نمونه هفته گذشته بانوان نیکوکار از تهران 300 میلیون تومان وسایل به انجمن اهداء کردند و این وسایل  به شهرستان های استان ارسال شد.
هوشنگ رضوان پناه در این گفت و گوی صمیمی تصریح کرد: خیلی از عزیزان و  دوستان بزرگوار خیر هستند که حتی  اجازه نمی دهند اسم شان برده شود، در حالی که رقم قابل توجهی به انجمن برای خدمت به بیماران کلیوی و دیالیزی اهداء می کنند


 وی اعلام کرد: برای مثال از آمریکا دوستانی  محبت دارند یا از آلمان و سوئد و نروژ و عراق و دیگر کشورها، بسیاری از  ایرانی های نوع دوست و غیر ایرانی ها کمک می کنند.
برای نمونه ، دکتر کریم پزشک بازنشسته از آلمان هر سال می آیند و کمک قابل توجهی دارند و ایشان یک  انجمن حمایت از کودکان در آلمان اداره می کند و وقتی وارد انجمن بیماران کلیوی گیلان شد به طور مستمر و با عشق و علاقه همراهی دارند.
رضوان پناه اظهار کرد: نوعدوستی ها  به دین و ملیت ها کاری ندارد  وهر جا سخن از همدلی و نوع دوستی  باشد، حرف اول را می زند و از همه ادیان نوع دوست و خداباور کمک می آید واین انسان ها با خدای خود معامله می کنند.
مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی یاد  آور شد: باور کنید که در پرداخت هدایا چه نقدی یا غیر نقدی گاه معجزه می شود  و افراد ارقام بالایی می پردازند که هیچ اسم و آدرسی از آنها نداریم.

این مدیر با سابقه و توانمند در بخش دیگری از این مصاحبه اختصاصی گفت: یکی از نکات ارزشمند پیشتازی مردم با فرهنگ استان گیلان و عاشق اهل بیت ، و خداباور، همدلی ها و کمکهایی است که در حقیقت برایشان باقیات الصالحات است.

وی در باره تاریخچه تاسیس انجمن بیان کرد: این انجمن سال 1372 با همت خیرین تاسیس شد و امروزبیش از 1400 بیمار دیالیزی در سطح استان داریم که 600 نفرشان در رشت و بقیه در سایر مناطق زندگی می کنند.

شیوه پذیرش بیماران کلیوی
رضوان پناه متذکر شد: وظیفه ما این است، وقتی بیماری  شش جلسه دیالیز می شود  و  پزشک معالج از بیمارستان مربوطه گواهی می دهد، انجمن حمایت از بیماران کلیوی براساس این گواهی وظیفه دارد درخواست را به واحد مدد کاری و روان شناسی ارایه  دهد و روان شناس پس از بررسی های لازم از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و بازدید میدانی ، اعلام می کند که فرد نیازمند است و ما این افراد را در چارچوب همین پروسه تحت پوشش قرار می دهیم.
گفتنی است ، تحت پوشش قرار دادن یعنی، برقراری مستمری ، کمک هزینه معیشتی ، کمک هزینه دارو و  آزمایشگاه است و تهیه وسایل منزل، تعمیر ساختمان و امثال آن را انجام می دهیم.
وی با اشاره به اینکه بنده بالغ بر 45 سال است که  درعرصه امور خیریه فعالیت دارم و  تمام خدمات نیازمندان بر دوش خیرین است، عنوان کرد:  بارها گفته ام خاک پای این مردم خوب و خدا دوست هستم.

کمک های سالانه و بن کارت ها هم به اعضا اهدا می شود


به اظهار وی ، در انجمن حمایت از بیماران کلیوی در پایان سال هم با کمک خیرین هر دو ماه 500 هزار تومان بین بیماران اهداء کنیم و به موازات آن
حدود یک میلیارد و 500 میلیون تومان بن کارت در سال به عزیزان تحت پوشش داده می شود تا برای دریافت یک کالا کوچک به انجمن مراجعه نداشته باشند.
وی با اشاره به اینکه پیوند بیماران کلیوی در بیمارستان های دولتی برای بیمار رایگان است ، افزود: دولت به ما اجازه داده است در انجمن برای اهدای کلیه تا سقف 80 میلیون تومان قرار داد ببندیم که خریدار باید پول را به حساب انجمن واریز کند تا بعد از عمل و سالم بودن کلیه و براساس مستندات و  مدارک پزشکی به اهداء کننده پرداخت می شود.
در همین حال پیوند کلیه زنده بالغ بر 500 میلیون تومان است که یکی از مشکلات موجود به شمار می رود  و شخصا از این بابت ناراحت هستم چون باور دارم چیزی که خداوند هدیه کرده ،انسان نباید به این راحتی بفروشد.
این مدیر خدوم گفت:  در فروش کلیه اکثر فروشندگان  از سنین جوان ها هستند و بین 22 تا 39 سال دارند که می توانند کلیه اهداء کنند و بعد  از 40 سال فرد نمی تواند طبق قانون و نظر پزشکی کلیه اهدا کند.
وی در باره وضعیت انجمن اظهار کرد: انجمن خیریه استان گیلان خودش  یک بیمار دیالیزی است که  هر دقیقه باید زیر دستگاه دیالیز باشد و اگر نیت خیر و  کمکهای خیرین نباشد که به رگهای انجمن تزریق نشود، انجمن مرگ زود رس خواهد داشت.

هیچگونه بودجه دولتی، یارانه و سبد معیشتی نداریم


این مدیر خدمتگذار گفت: برای این همه خدمت رسانی حتی  یک ریال بودجه دولتی ، یارانه و سبد معیشتی نداریم و چون پروانه فعالیت انجمن از سوی وزارت کشور صادر می شود، باید طبق مقررات و قوانین عمل شود.
به گفته وی ، یکی دیگر از مشکلات این است که هر جلسه دیالیز برای بیمار حداقل دو میلیون تومان از بیت المال هزینه می شود. اگر تعداد جلسات در ماه و سال محاسبه شود، هزینه ها بسیار سنگین است و با در نظر داشتن  1400 بیمار در گیلان طی سال مشخص می شود چه میزان هزینه دارد و اغلب هم نتیجه  ندارد و باید در این خصوص برای پیشگیری  فرهنگ سازی  و اطلاع رسانی مستمر انجام گیرد.

آزمایش های سالانه یک ضرورت است


وی اعلام کرد: هیچ یک از ما تصور نکنیم که کاملا سالم هستیم و باید حداقل سالی یک بار آزمایش بدهیم و از شرایط خود اطمینان پیدا کنیم،  در حالی که بسیاری از افراد زمانی متوجه وضعیت خود می شوند که به بیماری مبتلا شده اند.!
وی با اشاره به وجود یکصد هزار بیمار دیالیزی رسمی  در کشور  و 3500 نفر در گیلان حجم کار و خدمت در این زمینه بسیار زیاد توصیف کرد و اضافه کرد: اگر پیشگیری ها و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درست صورت گیرد این بودجه و اعتبارات باید در راستای آموزش ، عمران و فرهنگ سازی هزینه شود.

انتظارات شما بعنوان خدمتگذار از مسئولان و مردم استان و خیرین برای کمک به اعضای تحت حمایت چیست؟
مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی گیلان اعلام کرد: در ماه مبارک رمضان از همه مردم استان گیلان که توان مالی دارند تقاضا دارم در کنار بیماران خاص از جمله دیالیزی ها قرار گیرند و  از کمک به این قشر دریغ نورزند.
وی گفت: البته  از مردم انتظار خاصی نیست چرا که مردم بسیار خوب و انسان دوستی داریم ،مردم باید به ما بگویند که  چه خدمتی به آنها ارایه دهیم.
مردم باید بپرسند چه کار می کنید ، ولی در خصوص مسئولان همین میزان که اجازه دهند اطلا ع رسانی و فرهنگ سازی شود و به  درد دل بیماران گوش دهند، کافی است.
وی با اشاره به اینکه دولت و سازمان های دولتی بودجه خاصی دارند که طبق برنامه باید هزینه شود و دست شان خیلی باز نیست، در خواست کرد: مسئولان در حوزه های ارایه تسهیلاتی هم چون آب ، گاز، برق و نظایر آن به خانواده های نیازمند و افراد تحت پوشش یاری کنند.
این مدیر انجمن تصریح کرد: همین افراد هستند که با عشق  و علاقه در صحنه های گوناگون حضور دارند، رای می دهند و ملت شریف ما هستند و حتی معلولان  که در بسیاری از صحنه های حضور دارند باید برایشان زمینه های رفاه  و ادامه زندگی مناسب مهیا شود.
رضوان پناه با یاد آوری این نکته که در میان بیماران و افراد تحت پوشش از همه ی اقشار از جمله آموزش و پرورشی ، بازاری ، کارمند و کارگر و مدیرکل هستند که همه زیر نظر انجمن دیالیز می شوند ،شایسته است مسئولان به حرف  های این عزیزان گوش دهند.
مدیر انجمن حمایت از بیماران کلیوی گیلان در پایان مصاحبه توضیح داد: بدترین روز زندگی من روزی است که نتوانم به مراجعه کننده ها کمکی ارایه دهیم و همه عشق و علاقه ما خدمت صادقانه و مخلسانه به افراد نیازمند و مراجعه کنندگان است.
گروه رسانه ای ایران " گرا" – ( گفتمان سازی، روشنگری، امید آفرینی)

 

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
 
 
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
دکتر ستار کاظمی- جراح، ارتودنسی،ایمپلنت
روزهای بسیار سرد در پیش است و همه مردم با صرفه جویی و مصرفه بهینه با هم همدلی کنند. شبکه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir