کد : 2533 ۲اسفند ۱۴۰۳ ساعت 22:07
رئیس جهاد کشاورزی،

۲۴۰ تن سیب و پرتقال هفته آخر اسفند در گیلان توزیع می شود

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: رئیس سازمان جهاد گیلان اعلام کرد: ۱۲۰ تن سیب و ۱۲۰ تن پرتقال از طریق اتحادیه تعاون روستایی استان خریداری شده‌ که هفته آخر اسفندماه توزیع می‌شود.www.gilan۲۴.ir
240 تن سیب و پرتقال هفته آخر اسفند در گیلان توزیع می شود

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، صالح محمدی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی‌ انجام شده برای تامین مایحتاج ماه مبارک رمضان و شب عید مشکلی وجود ندارد، اضافه کرد: هم‌اینک ۴۰۰ هزار تن برنج ذخیره شده‌است و در تامین نیاز مردم محدودیتی وجود ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: به طور متوسط ماهانه بین ۱۲ تا ۱۳ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام می‌شود که با توجه به برنامه ریزی انجام شده به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و عید نوروز این میزان در ماه‌های بهمن و اسفند افزایش یافته‌است.

وی با بیان اینکه روزانه ۲۸۰ تا ۲۹۰ تن مرغ گرم در گیلان مصرف می‌شود، اظهار کرد: این میزان در تعطیلات به ۳۵۰ تن می‌رسد که در این راستا برنامه ریزی شده و می شود.

,وی در باره قیمت پرتقال و سیب شب عید توضیحی نداد. چنانچه روابط عمومی جهاد کشاورزی و یا رئیس سازمان در این باره اطلاعاتی دارند با ما در میان بگذارند

امروز دوم اسفند ماه پرتقال تامسون معمولی در بازار عرضه و تقاضا کیلویی 40 تا 45 هزار تومان و پرتقال تامسون خونی" قرمز" کیلویی 55 تا 68 هزار تومان به تناسب کیفیت و مرغوبیت فروخته می شود که  نسبت به سال قبل در همین زمان افزایش بی سابقه ای دارد.

قیمت سیب قرمز و زرد هم بنا بر  کیفیت و ریزی یا درشتی در بازار شهر رشت کیلویی 35 تا 55 هزار تومان به فروش می رسد.

گروه رسانه ای ایران " گرا" ..

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
دکتر ستار کاظمی- جراح، ارتودنسی،ایمپلنت
روزهای بسیار سرد در پیش است و همه مردم با صرفه جویی و مصرفه بهینه با هم همدلی کنند. شبکه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir