کد : 2526 ۱اسفند ۱۴۰۳ ساعت 14:44
۲ خبر از اداره کل صمت گیلان:

احتکار کنندگان برنج در گیلان نقره داغ شدند

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: در طرح ضربتی نظارت بر بازار برنج، برای ۵۹ احتکارکننده و گرانفروش برنج در استان پرونده قضایی تشکیل شد.www.gilan۲۴.ir
احتکار کنندگان برنج در گیلان نقره داغ شدند

مدیر کل صنعت معدن و تجارت گیلان گفت: در روز‌های اخیرعده‌ای با سواستفاده از شرایط بازار، برنج را که جزو کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم است احتکار کرده‌اند که با اجرای طرح ضربتی نظارت بر بازار برنج برای برخورد با این سودجویان، ۵۹ متخلف در گیلان شناسایی شدند.
تیمور پورحیدری از اجرای دقیق این طرح با اجرای ۲۷۴ مورد بازرسی، هفته گذشته در گیلان خبر داد و افزود: متخلفان و سودجویان پس از تشکیل پرونده قضایی، در مجموع به پرداخت ۳۷۳ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
وی گفت: طرح نظارت بر بازار به ویژه بازار برنج تا بازگشت ثبات به بازار ادامه دار
د.

***
وی هم چنین اعلام کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به ایام پایانی سال و نوروز، نمایشگاه‌های عرضه مستقیم و بی واسطه‌ی کالا از ۳ اسفند در همه شهر‌های گیلان به تدریج گشایش خواهد یافت تا مردم با سهولت بیشتری کالا‌های مورد نیاز خود را خریداری کنند.

وی با بیان اینکه کالا‌ها حداکثر با ۳۰ درصد تخفیف در این نمایشگاه‌ها عرضه می‌شود، افزود: دراین نمایشگاه‌ها، کالا‌های مورد نیاز مردم در ایام نوروز از جمله پوشاک، کیف و کفش، شیرینی، آجیل، انواع گوشت، مواد غذایی و دیگر اقلام ضروری عرضه خواهد شد.

مدیرکل صمت گیلان از فعالیت نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا تا ۲۹ اسفند در استان خبر داد و گفت: شهروندان می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۰ شب از این نمایشگاه‌ها دیدن کنند
..

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
دکتر ستار کاظمی- جراح، ارتودنسی،ایمپلنت
روزهای بسیار سرد در پیش است و همه مردم با صرفه جویی و مصرفه بهینه با هم همدلی کنند. شبکه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir