کد : 2301 ۱۲دی ۱۴۰۳ ساعت 22:25
شفافیت عملکردها و ارتباط بین مردم مسئولان بعهده دولت است

مطالبه گری رسانه ها زمینه ساز کاهش فساد اداری است

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: استاندار گیلان اعلام کرد : حمایت و تقویت از رسانه‌ها برای ایجاد شفافیت عملکرد و پل ارتباطی بین مردم و مسئولان وظیفه دولت است.www.gilan۲۴.ir
مطالبه گری رسانه ها زمینه ساز کاهش فساد اداری است

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گراهادی حق‌شناس امشب(چهارشنبه) در دیدار با اعضای مجمع رصتا با بیان اینکه رسانه رکن چهارم دموکراسی است، اظهار کرد: مطالبه‌گری رسانه‌ها در جامعه با فراهم آوردن فضای شفافیت و ایجاد اتاق شیشه ای برای مسئولین، از بروز فساد جلوگیری می کنند.

 وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت رسانه های خانگی و اینترنتی، افزود: ساترا و رصتا  به‌منظور تنظیم و مقررات حوزه سینما خانگی تشکیل شدند ولی در حوزه افکار عمومی هنوز بخش اعظمی از مردم از  وظایف این دو نهاد آگاه نیستند.

 نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه جهان در حال تبدیل شدن به یک دهکده جهانی در حوزه دیجیتال و رسانه است، گفت: دنیا با سرعت در مسیر هوشمند شدن در حال حرکت بوده و ما در کشور باید با اتخاذ تصمیماتی به این روند پیوسته و آن را توسعه دهیم.

 حق شناس  بااشاره به متنوع شدن ذائقه مخاطبین در حوزه رسانه و ایجاد فضای رقابتی در حوزه رسانه، تصریح کرد: هر کدام از مردم و اقشار مختلف جامعه دارای ذائقه‌های متفاوتی هستند و تنوع رسانه ها و تولید محتواهای مناسب با انواع ذائقه ها می تواند  پاسخگوی نیاز مخاطبین باشد.

 سامان مراد حسینی رئیس شورای راهبری مجمع رصتای کشور نیز در این دیدار با بیان اینکه سینمای نمایش خانگی یک بستر برای خانواده‌ها شده است، اظهار کرد: در این خصوص  لازم بود که یک تنظیم‌گری  انجام شود که ساترا این وظیفه را بر عهده دارد.

 وی با اشاره به تعامل موجود میان مجموعه رسانه‌ها و ساترا در کشور گفت: در راستای انجام وظیفه تنظیم‌گری، مجموعه رصتا ایجاد شد که هدفش تصمیم سازی و تصمیم‌گیری در خصوص نمایش سینمای خانگی است.

 رئیس شورای راهبری مجمع رصتا از صدور مجوز  فعالیت ۵۳۰ رسانه توسط ساترا خبر داد و بیان کرد: فعالیت‌های ساترا از سال ۹۷ آغاز شده و اکنون ۵۳۰ رسانه‌ مجوز فعالیت از ساترا دریافت کردند که ۴۳ درصد در حوزه فیلم و سریال، ۲۰ درصد آموزش و مابقی در حوزه‌های تخصصی در حال فعالیت هستند.

 حسینی با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۰ رسانه در حال پخش ۱۱ فیلم در سینمای خانگی هستند، تصریح کرد: هر رسانه‌ای که از ساترا مجوز دریافت می‌کنند عضو رصتا می‌شوند و استان گیلان نیز به لحاظ تنوع رسانه ها در زمره استان های موفق قرار دارد.

وی با اشاره به جایگاه گیلان در زمینه رسان های صوتی و تصویری، افزود: گیلان دومین استان فعال در حوزه صوت و تصویری است، که این امر نشان می‌دهد گیلانیان چه پیشینه فرهنگی غنی دارند." ،
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، پیچ سعدی- خیابان عظیم فتحی " شعبه 1" میدان فرهنگ- ابتدای خ آزادگان ، ابتدای ک نادر فتحی " شعبه 2"
رشت، بوساز- ساختمان دانا - دندانپزشک ، جراح ، ایمپلنت
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان