به گزارش گروه رسانه ایران " گرا" دکتر حسین افشین در بازدید از شرکتهای دانش بنیان مستقر در دهکدهی فنآوری و نوآوری فشتام در رشت، تعداد شرکتهای دانش بنیانهای کشور را ۱۰ هزار اعلام کرد و گفت: دایرهی فعالیت این شرکت ها، متنوع و متناسب با نیاز امروز بازار است و در برنامهی هفتم توسعه برای ارتقای شرکت دانش بنیانها تا سقف ۳۰ هزار شرکت هدف گذاری شده است
تعداد شرکتهای دانش بنیان گیلان کم است!
معاون علمی، فن آوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، با اشاره به ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و جوانان خلاق و صاحب ایده در گیلان، افزود: در حال حاضر ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در گیلان فعالند که در مقایسه با توانمندیهای علمی و فن آورانهی استان بسیار کم است.
وی تصریح کرد: در این سفر با استاندار گیلان توافق شد تا تعداد شرکتهای دانش بنیان را در یک بازهی زمانی کوتاه مدت تا ۳ برابر افزایش دهیم.
معاون علمی، فن آوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری همچنین توسعهی شرکتهای دانش بنیان را مستلزم حمایت از بنیاد نخبگان دانست و افزود: دردولت چهاردهم تلاش میشود تا از جامعهی نخبگانی کشورجدی حمایت شود
.وی همچنین از اتخاذ تدابیر لازم برای تامین مسکن نخبگان جامعه از جمله در گیلان خبر داد وگفت: تامین زمین و پیش بینی تسهیلات لازم برای خانه دار شدن نخبگان یکی از دستاوردهای سفرش به گیلان بوده است.
دکتر هادی حق شناس استاندار گیلان هم در این بازدید نیز بر لزوم ساماندهی و حمایت از شرکتهای دانش بنیان گیلان تاکید کرد و برنامه ریزی برای ارتقای فعالیتهای فن آورانه در استان را ضروری دانست.
جبار کوچکی نژاد، یکی از نمایندگان مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی هم با استناد به برنامهی هفتم توسعه گفت: در برنامه توسعه تلاش داریم تا از شرکتهای دانش بنیان حمایت بیشتری شود.
در جریان این بازدید از محصول جدید شرکت دانش بنیان شهریور گستران کاسپین ویژهی مهار بحران گیاه مهاجم سنبل آبی در تالاب انزلی رونمایی شد.
این محصول محلولی فن آورانه است که در ساخت آن از هیچ سم و علف کشی استفاده نشده است.