.ولی جهانی در این باره توضیح داد: هدف از برگزاری جشنوارهها نشان دادن ظرفیتهای صنایع دستی، گردشگری، محصولات بومی و محلی ، خوراکیها و ایجاد فضایی شاد برای علاقمندان به جشنواره و گردشگران است.
در همین راستا سومین جشنواره آلوچه برای حمایت از تولیدکنندگان محصولات بومی و محلی با راهاندازی بازارچه فروش محصولات بومی و محلی در ۸۰ غرفه برگزار شد
بخش گوراب زرمیخ صومعهسرا یکی از قطبهای تولید محصول آلوچه در گیلان است و کشاورزان این بخش سالانه ۵۰۰ تن آلوچه از باغات خود برداشت و به بازار مصرف عرضه میکنند
وی اظهار کرد: بیش چهار هزار نفر از برنامههای جشنواره دیدن و از بازارچه جشنواره محصولات بومی و محلی خرید کردند و در پایان این جشنواره نیز از تمبر اختصاصی جشنواره فرهنگی و گردشگری آلوچه رونمایی شد
بخش گوراب زرمیخ صومعهسرا یکی از قطبهای تولید محصول آلوچه در گیلان است و کشاورزان این بخش سالانه ۵۰۰ تن آلوچه از باغات خود برداشت و به بازار مصرف عرضه میکنند
.