کد : 7239 ۱۸بهمن ۱۴۰۴ ساعت 15:43
قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی،

تکلیف بازار رشت باید زودتر مشخص شود

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی و گردشگری کشور معتقد است ، همه نکاتی که بازاریان در جلسه ای در استانداری گیلان عنوان کردند کاملا درست است و نمی‌توانیم یک لحظه خودمان را جای این ۴۲۰ واحد زیان‌دیده بگذاریم لذا باید وضعیت بازار سوخته شده رشت زودتر تعیین تکلیف شود.www.gilan۲۴.ir
تکلیف بازار رشت باید زودتر مشخص شود

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، علی دارابی، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی این وزارتخانه در جلسه تعیین وضعیت بازار رشت که با حضور نماینده بازاریان در استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: آثار خرابی و تخریب‌ها در بازار رشت بسیار زیاد است، وضعیت کسبه و بازاریان در آستانه نوروز هم قابل درک است. بنابراین وظیفه داریم هر کمکی که می‌توانیم صادقانه انجام دهیم.

وی با بیان اینکه نقش بازار در طول تاریخ همواره به‌لحاظ اقتصاد، سیاست، مذهب، کسب و کار بسیار مهم بوده است، افزود: شرایط کاملا روشن است، همه نکاتی که بازاریان می‌فرمایند کاملا درست است، نمی‌توانیم یک لحظه خودمان را جای این ۴۲۰ واحد زیان‌دیده بگذاریم، این واقعا فقط بحث مغازه‌ها نیست، زیرا در این مورد امنیت، معیشت، شغل و خانواده کاملا به هم گره خورده است و ما وظیفه داریم زودتر تعیین تکلیف کنیم.

دارابی با اشاره به اهمیت نما در بازار تاریخی رشت، گفت: نما جزو حقوق شهروندی شهروندان است که باید رعایت شود و نیاز است بازاریان در این بخش همکاری کنند.

وی درباره پرونده ثبت جهانی ماسوله هم گفت: در پرونده ثبت جهانی ماسوله که پیش از این به یونسکو ارائه شده بود، آورده بودیم که در ماسوله استخراج آهن صورت می‌گرفته علاوه بر مسائل تاریخی و بافت پلکانی و … که دارای ارزش جهانی است، اما یونسکو گفت مسئله استخراج آهن باید به تایید دانشمندان جهانی هم برسد که در این دو – سه سال اخیر، کارشناسان جهانی آمدند و با ارزیابی‌های فنی به تایید رسید و این نوید را بدهیم که پرونده ماسوله ثبت جهانی می‌شود. ایران با داشتن ۲۹ اثر جزو ۱۰ کشور نخست در ثبت جهانی است.

وی با تاکید دوباره بر لزوم ساماندهی بازار، گفت: الان در شرایطی صحبت می‌کنیم که کشور در حالت صلح مسلح است و به نوعی در حالت تعلیق هستیم، لذا باید هرچه سریع‌تر ساماندهی بازار رشت انجام شود و کسبه به کار و فعالیت اقتصادی و زندگی بازگردند.

قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی تاکید کرد: استاندار به‌عنوان نماینده دولت در استان اختیارات لازم را برای تسریع در پیگیری امور دارد، هر موردی هم که در حوزه میراث است، امروز با حضور اعضای کمیته فنی وزارت میراث فرهنگی و استان، زمان‌بندی و تصمیمات نهایی اخذ می‌شود تا هرچه زودتر مباحث تعیین تکلیف شود.

وی افزود: در میان صدها شورش و آشوب که بعداز انقلاب شاهد بودیم، اعتراض‌های دی ماه که تبدیل به اغتشاش شد، به لحاظ تخریب‌ها و گستردگی  بی‌سابقه بوده است
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com