کد : 7235 ۱۷بهمن ۱۴۰۴ ساعت 12:31
معاون سیاسی سپاه پاسداران:

از قدرت نظامی خود صرف‌نظر نخواهیم کرد

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: معاون سیاسی سپاه پاسداران به المیادین گفت، رونمایی از موشک خرمشهر ۴ یعنی اینکه هر چند پای میز مذاکره نشسته‌ایم اما از قدرت نظامی خود صرف‌نظر نخواهیم کرد.www.gilan۲۴.ir
از قدرت نظامی خود صرف‌نظر نخواهیم کرد

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، سردار «یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پنجشنبه شب با حضور در استودیو تهران شبکه المیادین، اعلام کرد که موشک رونمایی‌شده خرمشهر۴، قدرت تخریب فوق‌العاده‌ای دارد و دشمنان باید این را بدانند.

رونمایی از موشک خرمشهر ۴ حاوی پیام خاص خود است و پیامش این است که هر چند ایران پای میز مذاکره حاضر شده، اما حاضر نیست از قدرت نظامی خود چشم پوشی کند.

هیچگاه به آمریکا اعتماد نداشتیم

سردار جوانی با بیان اینکه «ما دنبال جنگ نیستیم اما اگر طرف مقابل اشتباهی مرتکب شود، با قاطعیت پاسخ خواهیم داد»، گفت، تیم مذاکره کننده ایران تردید به خود راه نمی‌دهد و با اعتماد به قدرت ایران و توانمندی نظامی ایران، وارد مذاکره می‌شود. ما هیچ گاه به طرف مقابل اعتماد نداشتیم و ملت ایران دشمنان خود را به‌روشنی می‌شناسد و حول رهبران و سران خود حلقه زده و از آن حمایت میکند. ما تحت تاثیر جنگ روانی و اقدامات عملی دیگر دشمن قرار نمی‌گیریم. ایران درباره مذاکرات اصول خود را تغییر نداده است.

اشتباه دشمن علیه ایران، شاید آخرین اشتباهش در منطقه باشد

معاون سیاسی سپاه در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره تغییر دکترین ایران از دفاعی به هجومی و رونمایی از موشک خرمشهر ۴ گفت: این موشک قدرت تخریبی زیادی دارد و اگر دشمن اشتباهی کند شاید آخرین اشتباهشان در منطقه باشد. ایران تاکنون فقط بخشی از توان نظامی خود را در میدان رو کرده و درباره خرمشهر ۴ باید گفت که این هم فقط یکی از اقدامات در این ارتباط است. زیرا آمریکا خسارت‌هایی دریافت خواهد کرد که شاید تحملش برایش امکان‌پذیر نباشد.

علت اصرار دشمن بر مذاکره درباره توان دفاعی ایران

سردار جوانی با بیان اینکه، چرا آمریکایی‌ها بر مذاکره درباره توان موشکی ما اصرار می‌کنند، گفت: چون ایران در این حوزه به قدرت بازدارندگی سطح بالایی رسیده و علیه ما اقداماتی انجام می‌دهند. قدرت دفاعی ایران باید حفظ شود و تقویت شود. همه طیف‌های سیاسی بر حفظ توان دفاعی در ایران اجماع دارند. دشمن هیچ‌گاه در این حوزه نمی‌تواند ایران را به زانو در آورد.

نیروهای مسلح به طور صددرصدی آماده دفع تجاوز هستند

سردار جوانی گفت: دشمن از طریق جنگ روانی تلاش می‌کند مسئولان و مردم را مرعوب کند. نیروهای مسلح ما آمادگی صددرصد برای دفع هر تجاوزی هست و هیچ غافلگیری در کار نخواهد بود. ما از حاکمیت خود چشم پوشی نمی‌کنیم… همانطور که رهبری اعلام کرد، آن‌ها به دنبال بلعیدن ایران هستند اما ملت ما استوار ایستاده است. . علاوه بر اینکه مردم امروز منسجم و متحدند و ایستاده‌اند، از قدرت دفاعی بالایی هم برخوردارند.

در بخشی دیگر از این مصاحبه، سردار جوانی گفت: نیروهای مسلح ما همیشه برای برقراری امنیت منطقه از جمله خلیج فارس و تنگه هرمز تلاش کرده اند. اگر بخواهند امنیت ما را به خطر بیندازند، با قاطعیت مقابله خواهیم کرد… ایران بارها برای قدرتهای خارج از منطقه پیام داده که دچار خطای محاسباتی نشوند چرا که اگر جنگ منطقه‌ای شود، شعله‌های آن همه آن‌ها را خواهد سوزاند. ایران بیش از همه نشان داده که به دنبال امنیت منطقه است چرا که تقویت امنیت منطقه برای ما بسیار اهمیت دارد… ایران ثابت کرده که قادر است از خود و حاکمیتش حمایت کند.

سردار جوانی در خصوص خبرهایی از احتمال رزمایش مشترک ایران و روسیه و چین گفت: رزمایش‌های نظامی به طور رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی همچنین گفت: ما با کشورهای همسایه و کشورهای دوست از جمله با روسیه و چین روابط مستمری داریم. در خصوص توان دفاعی، ایران بر توان و تجهیزات داخلی خود تکیه دارد. ما با قاطعیت ایستاده‌ایم و با قدرت به هر تجاوزی پاسخ خواهیم داد. روسیه و چین می‌دانند که اگر آمریکایی‌ها با سلطه جویی خود، بتوانند جبهه‌ای باز کنند به سوی منافع روسیه و چین هم حرکت خواهند کرد. لذا سران این دو کشور از سخنان ترامپ بسیار ناخرسندند. طبیعی است که با این تهدیدها مقابله کنند و بر اساس همین همکاری ما با این کشورها ادامه دارد و دست ما پر است و دست برتر را داریم.

اقدام اروپا علیه سپاه اشتباه و مضحک بود

سردار جوانی در خصوص وضعیت سپاه و قرار گرفتن آن در لیست تروریسم اروپا گفت: کاری که آن‌ها کردند، رسوایی خودشان بود. سپاه نزد ملتهای آزاده سرفراز است و محبوبیت دارد. سپاه به رهبری سردار سلیمانی توانست حکومت داعش در عراق و سوریه را نابود کند و این خطر را از ملت‌ها دور کند. این خیلی مضحک است که اروپایی‌ها آن را در لیست تروریسم قرار دادند. این اشتباهی است که آن‌ها مرتکب شده‌اند. آن‌ها به دنبال راه انداختن جنگ روانی و تحت فشار گذاشتن جمهوری اسلامی ایران تحت بهانه‌هایی مثل دفاع از حقوق بشر هستند. من فکر می‌کنم آن‌ها اشتباه کردند و از مسئولیت خود فرار می‌کنند و هر روز در دنیا از طریق این اقدامات آبروی خود را می‌برند و منزوی‌تر خواهند شد و هر روز به آمریکا وابسته‌تر می‌شوند

 

*****

 

.


هم چنین علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در خصوص دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران با آمریکا، گفت: مذاکرات صرفا در زمینه موضوعات هسته ای انجام می‌شود و اگر آمریکایی‌ها فکر می‌کنند در خصوص سایر موارد می‌توانند مذاکره کننده کاملا در اشتباه هستند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایران در سایر ادوار مذاکرات شرکت کرده و این طرف آمریکایی بوده که مرتکب بدعهدی شده است، عنوان کرد: در جریان مذاکرات برجام حدود ۲ سال گفت‌وگو انجام شد و همین آقای ترامپ آن را پاره کرد و از آن خارج شد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در میانه مذاکرات گذشته، بر اساس اعتراف خود ترامپ دستور حمله به ایران توسط وی صادر شد، تصریح کرد: سابقه آمریکایی‌های نشان می‌دهد که آنها به گفته‌ها و توافقات خود پایبند نیستند.

سلیمی با تاکید بر اینکه ما مذاکره می‌کنیم اما خطوط قرمزی که ترسیم کرده ایم به هیچ عنوان قابل جابجایی نیستند، عنوان کرد: تصور اینکه بتوانند این خطوط قرمز را جابجا کنند یک تصور واهی است و با توجه به اینکه دور قبل مذاکرات یک دام و فریب برای حمله به ایران قرار داده شد، در حین مذاکرات کاملا هوشیارانه اوضاع را رصد می‌کنیم و اگر تصور می‌کنند مانند بار قبل با مذاکره ما را خام می‌کنند قطعا در حال اشتباه هستند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه دفاعی راهبردهای ما کاملا تغییر کرده و این حوزه از پدافندی به آفندی تبدیل شده است، افزود: در صورت حمله به ایران، دیگر تنها یک نقطه را هدف  قرار نمی‌دهیم و این جنگ به جنگ منطقه ای تبدیل می‌شود. در حوزه نبرد تغییر جدی در رویکرد ایران ایجاد شده است و دیگر یک الی دو نقطه را هدف قرار نمی‌دهیم بلکه در صورت شروع شدن جنگ، این جنگ یک جنگ منطقه‌ای و جدی خواهد بود.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com