به گزارش گروه رسانه ای با مردم، مسعود پزشکیان در جلسه هماهنگی طرح اصلاح نظام یارانه ها در استان ها افزود: بی عدالتی در استفاده از منابع دولتی همواره وجود داشته و ما در قدم نخست به دنبال عدالت هستیم.
وی تصریح کیرد : اعتبارات به همه پرداخت می شد، اما در ابتدای زنجیر و امروز همان اعتبار به انتهای زنجیره پرداخت خواهد شد.
*****
علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسبق اعلام کرد» تردید دارم پزشکینان بتواند تغییری در کشور ایجاد کند اگر چه عزم این کار دارد ولی توان آنجام آن در وی نیست.
مشکل کمبود روغن خوراکی برطرف شد
معاون وزیر کشاورزی می گوید: مشکل تامین روغن که به تازگی در بازار ایجاد شده بود به طور کامل برطرف شد.
وی افزود: برای تنظیم بازار یکصد هزار تن برنج از محل ذخایر مصوبه دریافت تا شرکت بازرگانی دولتی آن را توزیع کند و این کار آغاز شده است.
اخبار مربوط به پروازها جعلی است
شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: مردم اخبارجعلی در باره پروازهای و فرودگاه ها را جدی نگیرند و اطلاعات مربوط به وضعیت پروازها را فقط از اطلاعیه های رسمی سازمان هواپیمایی کشور وشرکت فرودگاهی ایران دنبال کنند.