کد : 5621 ۲۰مهر ۱۴۰۴ ساعت 23:29
برداشت کیوی در شرق گیلان آغاز شد

شهرستان رودسر سالانه ۴۵۰۰۰ تن کیوی تولید می‌کند

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: فرماندار رودسر از فصل برداشت محصول و آغاز صادرات کیوی این شهرستان از مهرماه خبر داد و گفت: این شهرستان با ۱۴۲۰ هکتار باغ سالانه ۴۵۰۰۰ تن محصول کیوی تولید می‌کند.www.gilan۲۴.ir
شهرستان رودسر سالانه ۴۵۰۰۰ تن کیوی تولید می‌کند

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری رودسر، دکتر امیر مرادی، روز یکشنبه در بازدید از بزرگ‌ترین باغ کیوی بخش خصوصی استان گیلان، از مجموعه تولیدی کیوی عسگری واقع در روستای سلاکجان واجارگاه بخش کلاچای به وسعت ۳۱ هکتار بازدید کرد.
وی در این بازدید با تقدیر از زحمات باغداران و فعالان این عرصه، با تقدیر از  از پیگیری‌های انجام‌شده استاندار محترم گیلان و نماینده مردم شهرستان در مجلسمی برای توسعه صادرات کیوی، گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته ی با وزارت جهاد کشاورزی، زمان صادرات کیوی رودسر به مهرماه منتقل و امیدواریم در سال‌های آینده این زمان کاهش یابد.
 مرادی از برگزاری دو جلسه با کیوی‌کاران و تولیدکنندگان خبر داد و افزود: در نخستین جلسه که با حضور نماینده دولت، کیوی‌کاران و سردخانه داران برگزار شد، تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در جلسه آینده نیز که طی روزهای آتی برگزار می‌شود، مشکلات تولیدکنندگان و کیوی‌کاران احصا و به استاندار گیلان منعکس خواهد شد.
وی بر ضرورت ایجاد وفاق و هماهنگی بیشتر بین سردخانه داران  و تولیدکنندگان کیوی در شهرستان تأکید و عنوان کرد: هدف ما این است که با همراهی و همدلی، مشکلات حوزه کیوی را حل کنیم و زمینه درخشش رودسر در عرصه صادرات کیوی فراهم شود.
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com