اسدالله عباسی افزود: در راستای توجه به جامعه رسانه ای استان، مسکن خبرنگاران بر اساس اولویتهایی که بوده و رتبه بندی خبرنگاران را در دستورکار قرار میدهیم و البته جشنواره ابوذر فرصتی برای ترویج و توسعه گفتمان انقلاب بوده و لذا بسیار بااهمیت است جهادتبیین را در آثار تولیدی به کار گیریم ..
استاندار گیلان با اشاره به ظرفیتهای رسانهای گیلان تصریح کرد: زیباتر از تعبیر حاج قاسم از گیلان و گیلانی ندیدهایم که برگرفته از ضمیر آگاه این شهید والامقام بوده، همچنین مقام معظم رهبری هم بارها از ولایتمداری مردم گیلان فرمودهاند لذا نباید گیلان را به شکلی که بدخواهان منعکس میکنند، ببینیم.
وی با تأکید بر اینکه رسانههای کشور باید روایتگر اول در نبرد روایتها باشند، افزود: رسانههای گیلان باید روایت اول را از ویژگیهای بارز مردم این دیار در ولایتمداری، غنای فرهنگی، تاریخ و جایگاه علمی داشته باشند.
عباسی با تأکید بر اینکه اصحاب رسانه امید و امیدآفرینی را ترویج کنند، تصریح کرد: باید تلاش و حرکت کنیم و با قدرت و اقتدار در مسیر جبهه اسلامی و انقلابی گام برداریم و با تهاجم دشمن مقابله کنیم
سردار حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان در این مراسم با بیان اینکه رسانه یکی از پایههای حکمرانی در عصر جدید است، اظهار کرد: دشمن در نبرد محور مقاومت در غزه شکست خورد ولی بزرگترین شکست آنان در عرصه رسانه بود که تا سالیان سال قادر به جبران این شکست نخواهد بود.
وی با بیان اینکه جریان رسانهای باید بر روی ذهن مخاطب تأثیر مثبت بگذارد، گفت: جریان رسانهای به ویژه جریان انقلاب باید با تولیدات مفید بر روی ذهن تأثیر بگذارد و با راهبرد دشمن یعنی ایجاد ناامیدی در کشور مبارزه کند.
فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه استکبار در ابتدای انقلاب درک درستی از جمهوری اسلامی و مردم ایران نداشت، تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آمریکا و رژیم صهیونیستی روی به جنگ سخت و اقدامات تجزیهطلبانه آورد ولی بعد از شکست در جنگ تحمیلی، راهبرد خود را از سخت به جنگ نرم تغییر داد.
دامغانی، اغتشاشات سال گذشته را اوج جنگ نرم و جنگ شناختی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: دشمن در سال گذشته جنگ تمام عیار ترکیبی را علیه انقلاب اسلامی ایجاد کرد و تمامی جریانات مخالف جمهوری اسلامی را بسیج کرد تا انقلاب را ساقط کند ولی در این جنگ با شکست سنگینی رو به شد چون فطرت ملت ایران فطرتی دیندار است.
وی، جنگ شناختی را حالت پیشرفتتر عملیات روانی دانست و گفت: جنگ شناختی بستر همه عرصههای جنگ ترکیبی و نرم است زیرا شکست در جنگ ترکیبی یعنی نابودی یک جامعه و اهمیت جشنوارههای رسانهای مانند ابوذر اینجا خود را نشان میدهد که به راحتی با انواع جنگهای نرم و شناختی مقابله میکند
مهدی پارسا رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از اهداف جشنواره ابوذر توجه به جریان انقلاب در حوزههای مختلف بوده است، گفت: در دورههای مختلف جشنواره ابوذر توجه ویژهای به بحث تولید محتوا در جبهه انقلاب شده و این روند ادامهدار است.
وی با اشاره به وجود ۱۶ محور در نهمین جشنواره رسانهای ابوذر گفت: شعار سال، جهاد تبیین، پیوند رسانه، صنعت و تولید، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردها و خدمات بسیج و سپاه، امیدآفرینی، جبهه مقاومت، سبک زندگی ایرانی اسلامی، عفاف و حجاب و جمعیت و فرزند آوری ۱۰ محور ملی و گیلان و تهدیدات آبی، جمعیت و راههای برونرفت از پیری جمعیت، گردشگری و حفظ اراضی ملی، مهاجرپذیری و تغییر کاربری اراضی طبیعی و رسانه چشمانداز زیست محیطی گیلان پنج محور بومی و شهدا، دفاع مقدس و رسانه محور ویژه این جشنواره است. .
.