به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، صالح محمدی با اشاره به رشد پروژه های کشاورزی با محوریت امنیت غذایی در استان گیلان، اظهار کرد: در حال حاضر دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه در انتظار دریافت تسهیلات داریم.
وی پروژه های مذکور را دارای پیشرفت فیزیکی بالای ۷۵ درصد دانست و افزود: امسال به ۲۰۲ پروژه از محل تسهیلات تبصره ۱۸ در بخش کشاورزی ۲۵۰ میلیارد تومان پرداخت شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ای در بخش کشاورزی پرداخت شد، عنوان کرد: ۱۱۲ میلیارد تومان از اعتبارات تسهیلات خرید ماشین آلات کشاورزی استان گیلان معادل ۵۵ درصد از اعتبار تخصیص یافته نیز در این استان جذب شده و کشاورزان گیلانی توانستهاند با این مبلغ ۷۹۸ دستگاه ماشین آلات کشاورزی خریداری کنند
هم چنین رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد: رفع تداخل زمینهای کشاورزی از برنامههای این سازمان بوده و تاکنون از ۲۹۰ هزار هکتار زمین که ۲۳۰ هزار هکتار آن اراضی کشاورزی است، رفع تداخل شده است.
صالح محمدی روز دوشنبه در نشست شورای مدیران سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه رفع تداخل زمینهای کشاورزی و برگرداندن حق مردم از مباحث مهم است، اظهار کرد: این امر در گیلان به دلیل شرایط خاص و محدودیت ها از دقت و حساسیت برخودار است و باید کار دقیق و با لحاظ همه آنها حساسیت ها انجام شود.
وی با تاکید بر لزوم حفظ اراضی کشاورزی در گیلان و با بیان اینکه کوتاهی در این موضوع مهم پذیرفتنی نیست، اضافه کرد: حفظ این زمین ها به عنوان یک سیاست برای همه ما مشخص است، مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای استان باید به این موضوع توجه جدی داشته و به وظایف خود در این رابطه عمل کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به تاکید مسئولان ارشد کشور بر حفظ اراضی کشاورزی بیان کرد: بر این مبنا کوتاهی و بی توجهی به تغییر کاربریها پذیرفتنی نیست.
وی اظهار کرد: اگر جهاد کشاورزی یک شهرستان در گیلان مسئول امور اراضی ندارد، رئیس جهاد کشاورزی باید مسئولیت این کار را برعهده بگیرد و کم کاری در این زمینه رخ ندهد و عوامل نظارتی نیز باید در شهرستانها فعالتر شوند.