به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" حجتالاسلاموالمسلمین نورزاد امام جمعه تالش در خطبه های نماز امروز این شهر با بیان اینکه عدّهای از مدیران ارشد فقط بلدند پیام تسلیت صادر کنند؛ افزود: چرا به جای مدیریّت درست، منتظریم تا فاجعهای پیش بیاید و ما فقط ابراز همدردی کنیم؛ ابراز همدردی با صحبت کردن و صدور بیانیهی صِرف میسّر نمیشود، ابراز همدردی با سختن راهی ساختن و مدیریت بحرانی ممکن می شود.
وی گفت: اینکه دامدارِ زحمت کش و گوسفندانش زیر آوار برف جان دهند یعنی ما نتوانستیم درست مدیریّت بحران داشته باشیم و فقط به چند جلسه بسنده کردهایم، مدیران استانی باید بدانند که روستاهای کوهستانی و در ارتفاعاتِ تالش که دارای ساکنان دائمی و کد رسمی روستایی هستند، همچون روستاهای بیلیابین و تِندَبین و مَکَش و قلعه چال و مُتلادِشت و ایلکوفی و بخشی حیاطی و وُسی و بسیاری از روستاهای کوهستانی و ییلاقی دیگر، همیشه در معرض اینگونه بحرانها و حوادث میباشند.
امام جمعه تالش افزود: پس از این مَحکِ کوچک و مبتنیِ بر شرایط جغرافیایی و توپوگرافی ویژه منطقه تالش و بُعد مسافت از مرکز استان، آیا «گلایهنامه، انتظارنامه و مطالبهنامهای» تنظیم کردید برای گرفتن امکانات ضروری و متناسب و لازم از مراجع ذیربط استانی و ملّی؟! یا فقط ابراز تأسّف کردید؟!
نورزاد؛ با اشاره به اینکه مُشفِقانه محضر استاندار محترم توصیه میکنم ، در کنار پروژه تغییر مدیران، برای پُل اسالم، سد لاستیکی، کمربندی تالش، مرکز قلب تالش، بیمارستان شهید نورانی، کمربندی خطبه سرا، راه دسترسی به ییلاقات و استقرار ادارات در بخش حویق و اسالم و لیسار و بخش جدیدالتأسیس جوکندان هم جدّیّت داشته باشد.
وی عنوان کرد: استاندار گیلان برای مشکلات مردم شریف و ییلاق نشینان و عشایر تالشی در حوزه مراتع و منابع طبیعی و سیستم به هم ریخته فاضلاب تالش، سایت دفن زباله قروق و مساکن بیهویّت و بیامکانات فجر و مهر و بهزیستی تالش، صنعت چوب و کاغذ تالش و صنعت در حال تعطیل پالتسازی و محو بودن اقتصاد دریا در تالش و جوانان بیکار تالش هم جدّیّت و علاج و فکری داشته و لااقل یک پروژه اساسی مثل کمربندی تالش را تحویل مردم شریف منطقه بدهد
امام جمعه تالش که خطبه های وی در رسانه های بازتاب خوبی دارد، با تاکید بر اینکه همگان مسائل و کشمکشهای ملال آورِ تنظیم هیأت رئیسه و بودن یا نبودن در صحن شورای شهر تالش را مشاهده کردیم، اظهار کرد: دیدیم چقدر مسئولان استانی و کشوری و افراد ذی نفوذ پیگیر موضوع بودند تا حرفشان را به کرسی بنشانند و همچنین ناظر بودیم که چقدر نامه نگاری انجام و پیگیریها و جلسات متعدّدی انجام پذیرفت و امّا اِی کاش اندکی از این همه توان و دَوَندگی برای کمربندی تالش نیز اتفاق میافتاد؛ یا اینکه اِی کاش برای پل اسالم نیز این همه تعصّب و دقّت اتفاق میافتاد و کسانی میرفتند مکرّر تا تهران و یا استان!
وی این مطلب را نیز عنوان کرد: بیشک اینکه حرف و اقدام کدام طیف قانونی و درست بود بحثی دیگر است که کارشناسان نظر دادند و میدهند اما سخت افسوس میخورم که چرا از این همه وقت و توان و انرژی یک بار برای رشد و پیشرفت تالش استفاده نمیشود؟
چرا این همه دَوَندگی و حسّاسیّت در راستای تحقّقِ یک پروژه عمرانی و زیرساختی شهر انجام نمیپذیرد؟ و چرا از رابطهها و رفاقتها و لابیها برای توسعه تالش و مداوای چالشها و دردهای جانسوز منطقه استفاده نمیشود؟
نورزاد متذکر شد: بی تردید اینگونه اختلافات آزاردهنده و مأیوس کننده، ضررش برای مردم بوده و دودش به چشم ولی نعمتان جامعه خواهد رفت؛
.