کد : 175 ۱۹آبان ۱۴۰۲ ساعت 13:58
روز شمار تحولات در استانداری گیلان!

آیا احمدی مقدم در راه استانداری گیلان است؟

پایگاه خبری ، تحلیلی گیلان ۲۴: رفتن استاندار کنونی استان گیلان و جایگزین شدن وی با یک چهره ی جدید و غیر قابل انتظار، شاید در آستانه سفر رئیس جمهوری کشورمان به گیلان و نزدیکی به انتخابات مجلس در اسفند ماه تحولی دیگر در استانی باشد که مدیریت در آن ثبات ندارد و همیشه در حال تغییر و تحول است.!؟
آیا احمدی مقدم در راه استانداری گیلان است؟

گمانه زنی ها حاکی از آن است که رئیس دولت سیزدهم اواخر آبان ماه جاری و یا اوایل آذر ماه که دست بر قضا 11 آذر سالگرد شهادت سردار جنگل " میرزا کوچک خان" هم هست ، انجام می پذیرد.

با این سفر و پیامد سفرهای ماموریتی و قانونی وزیر کشور و وزیر تعاون طی دو ماه اخیر به رشت مرکز استان گیلان و گفت وگو با اسدالله عباسی استاندار گمانه زنی ها به سوی واقعیت پیش می رود و انتظار می رود که استاندار از ابتدای زمستان امسال در گیلان حضور نداشته باشد.

شایعه های بسیاری از درون استانداری و محافل اداری و رسانه ها مطرح است که عباسی به سازمان تامین اجتماعی خواهد رفت ، ولی ممکن است برای او در داخل وزارت کشور مسئولیتی در نظر گرفته باشند.

بعضی ها نیز معتقدند که به اظهار وزیر کشور، استاندار گیلان تا انتخابات مجلس در استان می ماند به ویژه آنکه این ماندگاری خواست برخی نمایندگان کنونی مجلس و تنی چند از داوطلبان نمایندگی مجلس و صاحبان قدرت و تصمیم گیران منطقه است.

در این راستا " برای جایگزین استاندار گیلان" ، طی چند ماه اخیر اسامی زیادی بر سر زبان ها افتاد و رسانه های مرکز استان خبرهایی را بازتاب دادند، ولی عباسی پس از دو سال و چند روز همچنان استاندار باقی است و در باره عملکرد وی  در همین رسانه در پایان کار وی با جزئیات و مستندات گزارش ها و تحلیل هایی تقدیم مخاطبان خواهد شد.

 چندی قبل شایعه ای هم در فضای مجازی به نقل از وزیر کشور منتشر شده بود که اعلام کرده است، تا زمانی که او در سمت وزارت کشور باشد ، دکتر عباسی استاندار گیلان خواهد بود، گرچه شخص وزیر تا کنون چندین مرحله تا حوالی استیضاح در مجلس پیش رفته لکن به دلایلی این اقدام به صحن علنی نرسید!.

طی یکی، دو روز اخیر با خبر شدیم که ، سردار احمدی مقدم فرمانده اسبق نیروی انتظامی کشور ،استاندار جدید استان  گیلان خواهد بود و به زودی به این سمت معرفی می شود.

در این راستا اسامی چند چهره دیگر از جمله یکی از چهار معاون کنونی استاندار، احمدی امین از فرماندهان سابق در استان گیلان،  یکی از نمایندگان سابق گیلان در مجلس، دو چهره اقتصادی استانی و کشوری ، یکی از استانداران فعلی کشور هم مطرح شده است، اما هر چه هست باید منتظر ماند.

پیش از این  سالاری در دولت حسن روحانی از استانداری گیلان به سمت مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی کشور منصوب شده بود و برخی مسئولان استانی را با خود به تهران منتقل کرد و شاید هم اسدالله عباسی چنین کند که امیدواریم افرادی را که به خود به تهران منتقل می کند که به واقع بر اساس شایستگی انتخاب شوند و بنا به تحلیل های رسانه ها و افراد سیاسی و مجلسی ها مانند آنچه نباشد که هم اکنون در برخی ادارات کل و بدنه استانداری و برخی سازمان ها شاهد آن هستند و به عملکردها به شدت انتقاد دارند.

به عقیده نویسنده، آنچه در این راستا حائز اهمیت است، این است که استان گیلان باید به اصطلاح بزرگتری داشته باشد که اجازه ندهد این استان را به صورت ازمایشگاه مدیران در آورد و اقایان و بعضی خانم ها بیایند و با کسب کمی تجربه به تهران و یا استان های بزرگتر منتقل شوند " رشد داشته باشند" ، که متاسفانه این ضایعه و نقیصه ه با گیلان و گیلانی همراه است  و مردم و رسانه ها کمتر حساسیت نشان می دهند؟.

بسیار واضح است که عدم ثبات مدیریت در هر استان ، شهر و حتی بخش و روستایی بزرگترین مانع پیشرفت و توسعه آن ناحیه به شمار می رود و استان گیلان سالهاست که این تجربه تلخ را تجربه می کند.

باید از ابتدا مدیرانی کار آمد ، سالم، صالح ، معتقد، باورمند و لایق  به مسئولیت گمارده شده و مدام در چارچوب بازرسی و نظارت قرار داشته باشند و سالها در آن منطقه با شناخت کامل خدمت کنند.

مدیرانی که با آمار سازی ، بزرگنمایی،  یا خدای ناکرده بی تفاوتی نسبت به امور و اختلافات با مدیریت استانی و دیگر دستگاههای ایجاد تنش کرده و به جای عمران و آبادانی ، فاجعه بر جای بگذارد، نباید در گیلان جایی داشته باشند چرا که این استان سالهاست دستخوش عقب ماندگی و عدم توسعه لازم و عدم استقبال از سرمایه گذاری ها و مانع تراشی ها است.!؟

رسانه های حرفه ای و معتبر گیلان در این راستا مسئولیت خطیری دارند و اداره کل ارشاد اسلامی و نهادها ی ناظر باید نسبت به این مهم توجه خاصی داشته باشند تا با گذشت چند دهه ، در این تغییر و تحولات احتمالی تاسف باقی نماند.

کلام آخر اینکه - دستگاههای نظارتی علاوه بر رصد عملکرد واقعی مدیران و اموال آنها " خود و خانواده شان " در دوره مسئولیت به خاطر داشته باشند که هنگام ترک یک مدیر از استان و یا برکناری وی به هر علتی  اموال و دارایی ها را صورت برداری و مقایسه ای با بدو مسئولیت داشته و برای افکار عمومی گزارش های مستند ارایه دهند.

اینگونه نباشد که هنگام رفتن هر مدیری در هر سطح  و مقامی" دستگاه های دولتی یا نهادها و نیروهای نظامی و انتظامی و ارگان ها و شرکتهای وابسته "فقط مراسم خداحافظی  با اهدای تابلو و لوح تقدیر و امثال آن  برگزار و موضوع به فراموشی سپرده شود و به یقین متوجه منظور نویسنده در این عبارت می شوید".

به زبان ساده تر همه باید در عمل در برابر قانون پاسخگو باشند.

شما مخاطبان و رسانه ها در این باره چه می دانید  و چه نظری داریدو آیا این تغییرات وعدم ثبات مدیریتی را به نفع گیلان می دانید.؟

آیا حضور مدیران بومی یا غیر بومی در رشد و توسعه استان نقشی دارد.؟

نفش نمایندگان مردم گیلان در مجلس در این راستا چیست ؟

آیا بررسی اموال مدیران کوچک و بزرگ قبل و بعد از مسئولیت را اقدام شایسته و به جایی می دانید.؟

منتظر نظرات و دیدگاههای شما هستیم.  اگر مشارکت نداشته باشید به خودتان و مردم استان تان خیانت کرده اید. دانشگاهیان و صاحبان اندیشه و قلم  وارد میدان شوند و ا ز طریق همه رسانه ها نظرشان را شفاف بازگو کنند.  

[email protected]

استفاده از مطالب پایگاه خبری ، تحلیلی گیلان 24 برای همه رسانه های استان و کشور بدون ذکر منبع آزاد است.

پایگاه خبری ، تحلیلی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
آقای من ..... تو روزی خواهی آمد عشق را تقسیم خواهی کرد تو معنای قشنگ عشق را تفهیم خواهی کرد
با مصرف بهینه 300 خودرو اتومات جایزه بگیرید