به گزارش گروه رسانه ای ایران "گرا" ، دکتر اسدالله عباسی در این مراسم با اشاره به اقتصاد کشاورزی و گردشگری گیلان، با تاکید بر توسعه زیرساختهای روستاهای گیلان به عنوان اولویت دولت، گفت: دستگاههای اجرایی باید از ظرفیت بسیج سازندگی برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنند.
استاندار گیلان بسیج سازندگی را یکی از بازوان مهم درمحرومیت زدایی در استان دانست و افزود: ظرفیت بسیج سازندگی با توجه به سرعت عمل و کاهش هزینهها کمک فراوانی برای توسعه روستاها و برطرف کردن مشکلات آنها دارد که این امر در اعتبارات سال ۱۴۰۳ و مصوبه مجلس شورای اسلامی لحاظ شده است.
وی همچنین از همه مدیران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران خواست بعد از ساعت اداری در روستاها و در کنار مردم باشند و به وعدههای خود در خصوص پیگیری مشکلات صادقانه رفتار کنند.
سردار حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان هم در حاشیه این مراسم گفت: با توجه به تفاهم نامه منعقد شده، بسیج سازندگی گیلان تاکنون برای آب رسانی به ۱۸۰ روستای استان بیش از هزار کیلومتر لوله گذاری کرده و این روستاها از نعمت آب بهداشتی برخوردار شدند و در صورت تحقق اعتبارات و انجام تعهدات دستگاههای اجرایی، به ۱۸۰ روستای دیگر هم آبرسانی خواهد شد.
جبار کوچکی نژاد نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه ۸۰ درصد روستاهای گیلان از آب آشامیدنی مناسب برخوردار نیستند، افزود: برای سالم سازی و بهداشتی کردن آب مصرفی خانوارهای روستایی، ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در حال رایزنی با وزیر نیرو هستیم.
وی از دستگاههای قضایی گیلان خواست برای آبرسانی و پیشرفت طرحهای عمرانی استان به دولت کمک کنند.
سرهنگ ابراهیمی مسئول بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه برای آبرسانی به روستاهای سراوان قاضیان و دهبنه سنگر بیش از ۹ میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: با افتتاح این طرحها با مشارکت بسیج سازندگی سپاه قدس و شرکت آب و فاضلاب گیلان، حدود ۴ هزار خانوار روستایی از آب سالم و بهداشتی بهره مند میشوند.
کیا عاشوری فرماندار رشت هم در این مراسم، بسیج سازندگی را از ارکان اصلی در توسعه در حوزهی اقتصادی و فرهنگی دانست و استفاده از این ظرفیت سپاه را برای محرومیت زدایی روستاها مهم برشمرد
***
هم چنین امروز ۱۰۲ پروژه بخش کشاورزی و ساختمان جدید امور اراضی استان با حضور نماینده عالی دولت در گیلان و معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان امور اراضی کشور در رشت به بهرهبرداری رسید.
پروژههای بخش کشاورزی شامل ۲۲ طرح صنایع کشاورزی در بخش صنایع تبدیلی، تکمیلی و مکانیزاسیون با ۱۸۶۰۱ میلیارد ریال اعتبار، ۱۱ پروژه با ۴۵۵۸ میلیارد ریال اعتبار در بخش باغبانی و گلخانه، ۲۲ پروژه در حوزه آب و خاک با ۲۹۷ میلیارد ریال اعتبار ، ۲۵ پروژه مربوط به سازمان امور اراضی با ۱۸۹ میلیارد ریال اعتبار، هفت پروژه با اعتبار ۶۲۸ میلیارد ریال در حوزه شیلات و آبخیزداری، ۹ پروژه منابع طبیعی و آبخیزداری با ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار و ۱۱ پروژه با اعتبار ۴۸ میلیارد ریال در امور عشایر است.
احداث ساختمان امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی از سال ۱۳۹۴ در عرصه ای به مساحت تقریبی ۲ هکتار و در زیربنای کل به مساحت تقریبی ۶۵۵ متر مربع و در دو طبقه و با تعداد ۲۳ اتاق آغاز و پس از گذشت حدوداً یک سال و نیم از شروع عملیات احداث اسکلت سفت کاری ساختمان بطور کامل و عملیات نازک کاری و اجرای تأسیسات مکانیکی و برقی آن به دلیل کمبود اعتبارات عمرانی لازم بصورت نیمه کاره به اتمام رسید پس از گذشت چند سال از اتمام فاز یک و نیمه کاره و غیرقابل بهره برداری بودن ساختمان مجدداً در سال ۱۴۰۲ با اعتباری معادل ۵۵ میلیارد ریال، پروژه تکمیل ساختمان طی برگزاری فرآیند مناقصه عمومی به پیمانکار جدید واگذار شد.
.