کد : 12620 ۲۷مهر ۱۴۰۵ ساعت 13:48
توهین و قوم گرایی در فوتبال ممنوع!

دیدار تیم های ملوان و تراکتور لغو شد

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: دیدار تیم‌های فوتبال ملوان بندرانزلی و تراکتور تبریز که قرار بود از ساعت ۱۷ امروز در ورزشگاه سیروس قایقران برگزار شود با تصمیم مالک و مدیرعامل باشگاه تراکتور لغو شد.www.gilan۲۴.ir
دیدار تیم های ملوان و تراکتور لغو شد

به گزارش گروه رسانه ای با مردم،  توهین‌های هواداران منتسب به باشگاه ملوان قبل از سوت آغاز مسابقه باعث شد تا محمدرضا زنوزی مالک تراکتوری‌ها، تصمیم به خروج تیم از زمین مسابقه را بگیرد. موضوعی که اعضای تیم تراکتور از آن حمایت کردند و حاضر به برگزاری بازی نشدند.

مازیار زارع سرمربی ملوان پس از خروج اعضای تیم تراکتور قبل از سوت آغاز مسابقه سمت هواداران ملوان رفت، اما این موضوع هم باعث بازگشت تیم مهمان تبریزی به زمین نشد تا پس از گذشت ۳۰ دقیقه تصمیم به لغو بازی گرفته شود.

**

ارجاع پرونده دیدار ملوان و تراکتور به کمیته انضباطی 

 کشوری فرد دبیر سازمان لیگ فوتبال ایران:
با توجه به شرایطی که در ورزشگاه سیروس قایقران انزلی پیش آمد و عده ای از تماشاگران در ورزشگاه فحاشی کردند و الفاظ ناشایستی به کار بردند سوت آغاز مسابقه زده نشد.

با این حال سازمان لیگ منتظر گزارش رسمی مسئول برگزاری مسابقه و همچنین داور این دیدار است تا پرونده مسابقه را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارجاع بدهد.

قطعا کمیته انضباطی با صدور رای خود تکلیف این مسابقه را روشن می‌کند

 

**

واکنش برخی ورزشی نویسان و رسانه های گیلان

محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور، پس از لغو دیدار این تیم مقابل ملوان بندرانزلی، از توهین‌های صورت‌گرفته در ورزشگاه سیروس قایقران انتقاد کرد و تهدید کرد در صورت اعلام نتیجه سه بر صفر به ضرر تراکتور، این باشگاه از لیگ برتر انصراف خواهد داد.

❌️اما آقای زنوزی، شما که از فرهنگ‌سازی و مقابله با توهین صحبت می‌کنید، چرا این مطالبه را ابتدا از تیم خودتان آغاز نمی‌کنید؟

⭕️چطور می‌توان از رفتار هواداران سایر تیم‌ها انتقاد کرد، اما درباره رفتارهای توهین‌آمیز منتسب به بازیکن و سرپرست تیم خودتان، از جمله توهین‌های جنسی و الفاظ دور از ادب در مسابقات دیگر، سکوت کرد؟

❌️از حواشی و رفتارهای گزارش‌شده در مسابقات اصفهان و یزد گرفته تا اتفاقات و توهین‌های جنسی به بازیکن تیم‌ مقابل و درگیری‌های منتسب به برخی هواداران تراکتور در تبریز، همه این موارد نیازمند بررسی و برخورد یکسان با متخلفان است

 

**

 

 مصطفی راضی، فعال رسانه‌ای گیلان، در یادداشتی با اشاره به حواشی دیدار ملوان بندرانزلی و تراکتور تبریز، نوشت:

باشگاه تراکتور با انتشار مطلبی با عنوان «نه به نژادپرستی»، نسبت به اتفاقات رخ‌داده در ورزشگاه انزلی واکنش نشان داد؛ موضعی که در صورت وقوع توهین‌های قومیتی، اصل اعتراض به آن قابل دفاع است.

با این حال، پرسش اساسی اینجاست که آیا مقابله با توهین‌های قومیتی باید تنها زمانی در دستور کار قرار بگیرد که تیم خودمان مدعی قربانی‌شدن باشد؟

اگر قرار است از نژادپرستی و توهین قومیتی سخن بگوییم، باید همه اتفاقات را ببینیم؛ نه اینکه بخشی از ماجرا را برجسته کنیم و بخش دیگر را نادیده بگیریم.

آیا ادعاهای مطرح‌شده درباره توهین به گیلانی‌ها در برخی دیدارهای گذشته، نباید مورد رسیدگی قرار گیرد؟

نه به نژادپرستی، نه به توهین قومیتی و نه به استانداردهای دوگانه؛ این مطالبه باید برای همه تیم‌ها و همه اقوام یکسان باشد، نه فقط زمانی که منافع تیم محبوبمان اقتضا می‌کنند

 

***

 

 استاندار گیلان در واکنش به اتفاقات بازی ملوان و تراکتورسازی تبریز:

ملوان فقط یک تیم فوتبال نیست؛ بخشی از هویت بندرانزلی است

 حق‌‌شناس با اشاره به حواشی اخیر فوتبال، بر ضرورت حفظ وحدت اقوام و ترویج فرهنگ پهلوانی تأکید کرد.

 جمله ماندگار قائد شهید درباره مردم انزلی، بازتاب‌دهنده پیشینه پرافتخار، فرهنگ غنی و توانمندی‌های مردم این شهر است.

 کسب چهار مدال رنگارنگ توسط ورزشکاران انزلی‌چی در بازی‌های آسیایی اخیر، ظرفیت جوانان این شهر در رشته‌هایی همچون قایقرانی، بوکس و شنا را نشان می‌دهد.

 همزیستی اقوام، به‌ویژه هم‌وطنان آذری‌زبان در بندرانزلی، سرمایه‌ای ارزشمند است که نباید تحت‌تأثیر حاشیه‌های مقطعی قرار گیرد.

بنده خواستار بررسی منصفانه و وحدت‌آفرین حواشی ورزشگاه‌ها از سوی وزارت ورزش و نهادهای مسئول هستم و تأکید دارم قانون باید ملاک قضاوت باشد.

 

 

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
پزشک حاذق - متخصص جراحی مغز و اعصاب ، ستون فقرات
اندیشه سبز خزر ارائه دهنده خدمات ارتباطی در کشور
انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی  استان گیلان
ویژه بیماران دیالیزی و پیوند کلیه
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com