رئیس جمهور در جمع مدیران روابط عمومیها،

مملکت را باید با تدبیر اداره کنیم

مملکت را باید با تدبیر اداره کنیم
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: دکتر مسعود پزشکیان، در گردهمایی مدیران روابط‌عمومی‌ دستگاه‌های اجرایی گفت: باید صادقانه با جامعه صحبت کرد و پیام غلط و اطلاعات غلط مبنی بر اینکه دشمن در حال نابودی و ما در حال شکوفایی هستیم اشتباه است زیرا هم ما و هم آنها مشکل داریم.
به گزارش گروه رسانه ای با مردم، رئیس دولت چهاردهم تأکید کرد: ما سر خم نخواهیم کرد. من به‌هیچ‌وجه در برابر هیچ قدرتی سر خم نخواهم کرد. عزت کشور را قربانی راحت‌طلبی و دنیای خود نخواهیم کرد؛ اما باید با تدبیر مملکت را اداره کنیم
 
رئیس قوه مجریه با اشاره به اهمیت وحدت و انسجام و همدلی و همراهی تمام قومیت‌ها با هم گفت: با بمب و موشک نمی‌توانند کشور را تسخیر کنند؛ اما با دعوا و تفرقه می‌توانند. باید تلاش کنیم وحدت و انسجام و همدلی نشکند و طمع و آرزوی آنها نقش‌برآب شود.
 
رئیس‌جمهور پزشکیان با اشاره به سر دادن برخی شعارها مبنی بر عدم انجام گفت‌وگو و مذاکره، یادآور شد: ما با عزت گفت‌وگو می‌کنیم و هیچ‌وقت کوتاه نمی‌آییم، اینکه شعار دهیم گفت‌وگو نمی‌کنیم درست نیست. ما منطق داریم، دلیل داریم، ما قادریم از حقوق کشور با قدرت و پشتوانه مردم دفاع کنیم، باید منطقی حرف بزنیم و جواب بگیرم. منطقی حرف زدن و جواب گرفتن با شعار ممکن نیست؛ بلکه در میدان عمل ممکن است. بحثی است که باید ادامه داد و با تمام وجود در خدمت مردم و کشور هستیم و از حق مردم دفاع می‌کنیم.