صنعت بیمه می تواند نقش مهمی در حمایت از بازاریان رشت ایفا کند

صنعت بیمه می تواند  نقش مهمی در حمایت از بازاریان رشت ایفا کند
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: استاندار گیلان امروز در نشستی در تهران با اشاره به حجم خسارات بازار رشت در 18 و 19 دی ماه گفت: صنعت بیمه با ورود از محل "مسئولیت اجتماعی" میتواند نقش بسزایی در حمایت از بازاریان خسارت دیده داشته باشد.www.gilan24.ir
 
به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از  روابط عمومی استانداری گیلان؛ جلسه بررسی آخرین وضعیت واحد‌های تجاری آسیب‌دیده بازار رشت ناشی از حوادث‌ ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه سال گذشته با حضور هادی حق‌‌شناس استاندار گیلان، حسین ساجدی نیا رئیس ستاد مدیریت بحران کشور، احمدی جانشین وزیر کشور در امور حقوقی و مجلس،  معاونین حقوقی و امور مجلس وزارت صمت، اقتصاد و دارایی، سازمان برنامه و بودجه کشور، بانک مرکزی و  مدیران بیمه ایران و آسیا امروز در تهران برگزار شد.

 
نماینده عالی دولت در گیلان در این جلسه با اشاره به پیگیری‌های مستمر  در سطوح کلان کشوری اظهار کرد: بنده نخستین استانداری بودم که شخصاً در جلسه هیئت دولت حضور یافته و این موضوع را مطرح کردم، هرچند وقوع "جنگ رمضان" و شرایط خاص کشور در آن مقطع باعث شد کمی امور کند شود، اما لحظه‌ای از مطالبات بازاریان رشت عقب‌نشینی نکردیم.
استاندار گیلان با تشریح اقدامات عملیاتی استانداری برای حمایت از ۵۰۰ کسبه آسیب‌دیده که معیشت حدود ۲۵۰۰ نفر به آن‌ها وابسته است، افزود: برای حل این مشکل با تسهیل امور، تعریف منابع استان و همراهی بانکها، تسهیلات کم بهره در حمایت از بازاریان آسیب دیده برنامه ریزی و اجرایی شده است.
 
حق شناس با اشاره به فاصله میان خسارت وارده و مبالغ پرداختی بیمه در جریان حادثه بازار رشت گفت: صنعت بیمه با ورود از محل "مسئولیت اجتماعی" میتواند نقش بسزایی در کاهش این فاصله در حمایت از بازاریان خسارت دیده داشته باشد.
 
وی با اشاره به منحصر به فرد بودن خسارت بازار رشت در حوادث دی ماه به لحاظ حریق بیش از ۴۰۰ مغازه به صورت متمرکز، تأکید کرد فضای همدلی برای ساخت بازار رشت بین بازاریان و مسوولان فراهم است و باید بدانیم رضایت مردم اولویت امور همه متولیان خدمت است.