بسته خبری در باره جنگ،

متجاوزان به خاک ایران هشت داروخانه را بمباران کردند!!

متجاوزان به خاک ایران هشت داروخانه را بمباران کردند!!
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: متجاوزان به خاک ایران،در بازه ۲۸ روزه جنگ همزمان با تعطیلات نوروز و ماه رمضان، ۸ کارخانه داروسازی در سطح کشور را به صورت یا کلی و جزئی آسیب رساندند و باز هم دولت آمریکا شعار حمایت از مردم ایران را می دهد.!؟ www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم ....
 

سخنگو سازمان غذا و دارو همچنین بخش تجهیزات پزشکی صاایران و شهرک سلامت اصفهان که از قطب‌های مهم تولید تجهیزات پزشکی کشور هستند، با آسیب‌های جدی مواجه شدند. 
انبار مرکزی دارو و شیر خشک در استان همدان که مسئولیت پوشش‌دهی دو استان همجوار را بر عهده داشت، به طور کامل تخریب شد.
با وجود این خسارت‌ها، با فعال‌سازی مسیرهای جایگزین توزیع و هماهنگی فوری با دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق، خلأهای ایجادشده جبران شد و زنجیره تأمین دارو قطع نشد.


 

 


هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش به آمریکایی‌ها

 امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی اعلام کرد: به محض اینکه ناوگروه هواپیمابر آبراهام لینکلن در تیررس ما قرار بگیرید ، با شلیک انواع موشک‌های ساحل به دریا انتقام خون شهدای دنا را خواهیم گرفت.

🔹همه موقعیت‌ها و تحرکات ناوگروه آبراهام لینکلن و درخواست‌های آن از کشورهای منطقه  بصورت دقیق و لحظه‌ای تحت رصد ایران قرار دارد.

🔹شرق تنگه هرمز و دریای عمان که درگاه ورودی به تنگه هرمز و خلیج فارس محسوب می‌شود و تحت کنترل کامل نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است


 

 


*محسنی اژه‌ای: 
اموال ۲۰ نفر از عناصر وطن‌فروش خارج‌نشین توقیف و ضبط شد*

رئیس قوه قضاییه خبرداد : در رابطه با عناصر وطن فروش خارج نشین گزارش‌هایی چه به صورت مردمی و چه به صورت انجام کار دقیق شناسایی و اطلاعاتی واصل شده است که پرونده‌هایی برای این افراد نیز تشکیل شده و اموال آنها پس از شناسایی و استعلام ضبط و توقیف شده است.

مجازات دیگر مقرر برای خائنین به وطن مطابق نص صریح قانون، اعدام است.


 


شمار شهدای جنایت آمریکایی صهیونی روستای عثماوندان شفت به 6 نفر رسید


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان گفت: تعداد شهدای منطقه مسکونی روستای عثماوندان شهرستان شفت به 6 نفر افزایش یافت و  5 منزل مسکونی کاملا تخریب شده و به 22 منزل مسکونی خسارت شدید وارد امدهاست.
وی افزود: در نخستین ساعات حمله آمریکایی صهیونی با حضور عوامل امداد و نجات و آواربرداری پیکر 2 شهید تفحص شد، چهار نفر مصدوم هم براثر شدت جراحات وارده در حین و پس از انتقال به مرکز درمانی به فیض شهادت نائل آمدند.
وی گفت: بر اثر شدت اصابت پرتابه دشمن 5 منزل مسکونی کامل تخریب شده و به 22 منزل مسکونی خسارت شدید وارد شده است
..