ژنرال مکنزی فرمانده سنتکام

ایران تصورات را از قدرت نظامی آمریکا عوض کرد

 ایران تصورات را از قدرت نظامی آمریکا عوض کرد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: فرمانده سنتکام اعلام کرد: دنیا و حتی من فکر نمی‌کردم، ایران دربرابر تمام توان آمریکا و اسرائیل و پس از ترور آیت الله ("رهبر معظم انقلاب" )نمی تواند بیش از ۲ روز دوام بیاورد,اما این تصوراشتباه بود. www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم ، اعتراف ژنرال مکنزی فرمانده سنتکام حکایت از این مهم دارد که  ایران تصورات را از قدرت نظامی آمریکا عوض کرد
این فرمانده کل امریکا گفت؛دنیا و حتی من فکر نمی‌کردم، ایران دربرابر تمام توان آمریکا و اسرائیل و پس از ترور آیت الله ("رهبر معظم انقلاب" )نمی تواند بیش از ۲ روز دوام بیاورد,اما این تصوراشتباه بود.

وی افزود: ما بیش از ۵۰ سال زحمت کشیدیم تا پایگاه های سنتکام در خاورمیانه تقویت شود و این ها همگی دود شد و رفت هوا.
فرمانده سنتکام عنوان کرد؛ اما اگر نابودی این امکانات باعث فروپاشی حکومت ایران می‌شد، این ارزش داشت اما اکنون دنیا چیز دیگری را مشاهده می‌کند
.، 

 

****

 

 

نیروی دریایی ارتش بر تنگه هرمز و خلیج فارس مقتدرانه کنترل و سیادت دارد



از سوی دیگر امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش متذکر شد،عملکرد و تحرکات ناوگروه متخاصم آبراهام لینکلن، همواره در حال رصد است و به محض قرارگرفتن ناوگروه متخاصم در تیررس سامانه‌های موشکی، هدف حملات کوبنده نیروی دریایی ارتش قرار خواهد گرفت.

هم چنین رییس مجلس اعلام کرد: از نزدیک تمام تحرکات ایالات متحده در منطقه، به‌ویژه استقرار سربازان آنها را زیر نظر داریم.

دکتر محمد باقر قالیباف افزود؛ آنچه ژنرال‌ها خراب کرده‌اند، سربازان نمی‌توانند درست کنند؛ در عوض، آنها فقط قربانی توهمات نتانیاهو خواهند شد.

وی تصریح کرد: عزم ما را برای دفاع از سرزمین‌مان آزمایش نکنید

 

 

*****

 

چین خواستار خروج فوری شهروندانش از اسرائیل شد*
 
سفارت چین در سرزمین‌های اشغالی از تمام شهروندان چینی خواست در اسرع وقت اسرائیل را ترک کنند.

نمایندگی چین در اسرائیل تأکید می‌کند که ابعاد، تواتر و شدت حملات پهپادی به طور آشکاری افزایش یافته و خطر بیشتری برای تلفات و خسارات را در بر دارد. 

در این هشدار همچنین اعلام شده شده است که تعداد کسانی که نمی توانند به موقع به پناهگاه ها برسند افزایش یافته است و این برای شهروندان چینی خروج از اسرائیل را به امری ضروری بدل می‌کند. 

در هشدار سفارت آمده است که دولت چین آماده است تا خروج شهروندان از طریق مرز مصر را سازمان دهد
..