معاون استاندار گیلان:

بازاریان اسیب دیده به مجتمع آدینه رشت منتقل میشوند

بازاریان اسیب دیده به مجتمع آدینه رشت منتقل میشوند
پایگاه خبری ، رسمی گیلان 24: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان از مهیا شدن شرایط برای انتقال بازاریان آسیب دیده از حملات تروریستی اخیر در بازار رشت به مجتمع آدینه‌ی این شهر خبر داد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، الهیار مصباحی در نشست بررسی مشکلات ۴۵۰ واحد صنفی آسیب دیده از حملات تروریستی اخیر در بازار رشت در محل اداره‌ی کل امور مالیاتی گیلان بر لزوم حمایت حداکثری از بازاریان اسیب دیده‌ی شهر رشت تاکید کرد و گفت: در حال حاضر زمینه‌ی انتقال این بازاریان به مجتمع تجاری آدینه‌ی رشت فراهم است.
 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان افزود: مقرر شده در یکسال نخست از این بازاریان هیچگونه اجاره‌ای دریافت نشود و در سال دوم هم نصف اجاره بهاء را بپردازند.
رییس مجمع نمایندگان گیلان نیز در این نشست بر لزوم پیگیری مشکلات بازاریان آسیب دیده در سطح ملی تاکید کرد و افزود: در نشست امروز مقرر شد کارشناسان بیمه روند تعیین خسارت واحد‌های آسیب دیده در بازار رشت را تسریع کنند تا زمینه‌ی حمایت مالی از آنان مهیا شود.
 جبار کوچکی نژاد افزود: راهکار‌های رفع محدودیت‌های ناشی از برگشت چک‌های بازاریان و بهره مندی آنان از امتیازاتی در روند تادی‌های مالیاتی نیز از دیگر مواردی بود که بررسی شد.
علیرضا تهی دست، رییس اتاق اصناف رشت نیز عمده‌ترین پیشنهادات و تقاضا‌های بازاریان آسیب دیده را در ۷ بند تشریح کرد و گفت: تمامی تلاش ما این است که با حمایت حداکثری از این بازاریان شرایط کسب و کارشان را به حالت عادی بازگردانیم.
در ادامه‌ی این نشست آقایان مهدی فلاح از نمایندگان مردم رشت و خمام، سعید رحمت زاده، نماینده‌ی صومعه سرا و ولی داداشی، نماینده‌ی مردم آستارا هریک در سخنانی بر لزوم بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی مندرج در ماده‌ی ۱۶۵ بیمه و همچنین تبصره‌های حمایتی دولت برای کمک به تامین خسارت‌های وارده به بازاریان رشت تاکید کردند.
علیرضا نوروزی، مدیرکل اقتصاد و دارایی، حسن صیاد زمردی، مدیرکل امور مالیاتی گیلان و هر یک از نمایندگان شرکت‌های بیمه‌ی ایران، آسیا و البرز نیز در سخنانی راهکار‌های بهره گیری از ظرفیت‌های بیمه ایی و برخورداری از استمهال بدهی‌های بانکی و تسهیلات بانکی را تشریح و بر لزوم وحدت رویه تا حصول نتایج مطلوب تاکید کردند
.