گروه های سیاسی و برخی تشکل های دانشجویی طی شش ماه اخیر با موضوع گیری های خاص مثبت و اغلب منفی خودشان که برخی مواضع هم به صدور بیانیه هایی منتهی شده است ، خواستار جایگزینی اسدالله عباسی استاندار کنونی گیلان شده بودند.
به موازات این تحرکات که به یقین برخی از آنها ریشه در هدایت های پشت صحنه چهره های سرشناسی سیاسی و اقتصادی و حتی اجرایی استانی و کشوری داشته و دارد ، شایعاتی از تهران به مرکز گیلان رسید که استاندار تا پایان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و سفر کوتاه مدت رئیس جمهوری به استان ، رهسپار تهران می شود.!.
انتخابات برگزار شد و بنا به اظهار اسدالله عباسی ، رئیس جمهوری نیز به زودی به گیلان سفر می کنند که اگر ذره ای در شایعات به عمد منتشر شده واقعیتی وجود داشته باشد " ، وی باید قبل از پایان سال جاری عازم تهران شده و یک مسئولیت در پایتخت " احتمالا در وزارت کشور یا وزارت تعاون" عهده دار شود.
به نظر نویسنده ، استاندار در این مدت دو سال نیم کارهای خوبی مانند پروژه خط آهن کاسپین " رشت به بندر انزلی " - گشودن 9 کیلومتری گلوگاه آزاد راه قزوین ، رشت - پیگیری جدی مساله پسماند سراوان رشت که هنوز پایان نیافته اما کارهای مهمی در این پروژه انجام شد و مدیریت شهری آن را دنبال می کند و احیا چندین واحد صنعتی به صورت کامل یا حداقلی را انجام داد .
در عین حال به چندین پروژه برجسته مانند سدهای استان ، ایجاد اشتغال جوانان ، بحران در صنعت و تعطیلی صنایع بزرگی مانند فولاد خزر ، ضعف در بخش سرمایه گذاری در حوزه های اقتصادی رسیدگی لازم صورت نگرفت ، ضعیف ماندن زیر ساخت های استانی، مشکلات بخش کشاورزی عدیده در صنعت چای و محصول برنج ، مشکلات حوزه دارو و درمان و موارد دیگر یکی از دلایل اش استقرار برخی مدیران بی تجربه و فاقد ، بدون انرژی و فاقد نگاه مشورتی و بدون برنامه بود ، که متاسفانه برای گیلان مشکل افرین شده است
بی شک یکی از دلایل این مشکلات کمبود و نبود اعتبارات لازم برای اجرای پروژه های مهم بوده که استان همچنان با آن دست و پنجه نرم می کند..
گیلان استانی است که به اندازه عمر انقلاب اسلامی با وجود 19 استاندار و 63 شهردار در مرکز استان و صدها و شاید هزاران مدیر و نماینده مجلس در چهار دهه گذشته در سراسر گیلان حتی نسبت به استان های همجوار دچار عقب ماندگی های جدی است و جبران این عقب ماندگیهای به مدیران فوق کارآمد، دانا ، پر انرژی و دارای برنامه نیاز دارد.
اسدالله عباسی می توانست یکی از این مدیران باشد اما سایرین هرگز در حد و اندازه استاندار نبوده و نیستند و فقط پیرامون ایشان در رفت و آمد بوده و ....
با رفتن استاندار به تهران و مسئولیت جدید، بزرگان استان تا دیر نشده با هم اندیشی و همفکری تصمیم بگیرند چه کسی را بعنوان بالاترین مقام اجرایی گیلان انتخاب و به دولت معرفی کنند و یک وقت متوجه نشوند که فردی غیر بومی و ناآشنا به مسائل منطقه و کم یا بی تجربه از تهران سفارش شده که همان رویه چهل سال قبل را دنبال می کند.
بعنوان یک رسانه رسمی از هم اکنون به دست اندر کاران استان و به خصوص به مدیران رسانه ها که می توانند در این مقوله نقش آفرینی کنند، هشدار می دهیم که برای استان ، به خاطر مردمان خوب اش و جبران عقب ماندگیها ، سرو قامت به پا خیزند و عنان تصمیم گیری را به برخی افراد و نمایندگان و تهران نشین ها ندهند، اگر چه هماهنگ با این حضرات قابل توجیه و لازم است.
مجید محمدپور - مدیر مسئول / 17 اسفند سال 1402
نظرات خودتان را در همین فضا " شبکه خبری رسمی گیلان 24 " برای ما ارسال کنید.
همفکری و هم اندیشی را از هم اکنون و همین جا آغاز کنیم.