فرماندار رودسر:

دهیاران در تدوین طرحهای هادی با دقت عمل کنند

دهیاران در تدوین طرحهای هادی با دقت عمل کنند
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: فرماندار شهرستان رودسر با اشاره به اهمیت طرح‌های هادی روستایی گفت: دهیاران باید در تدوین طرح‌های هادی با دقت عمل کنند تا از تغییر کاربری بی‌رویه و از بین رفتن زمین‌های کشاورزی جلوگیری شود و زمین‌های زراعی سرمایه نسل‌های آینده است و نباید قربانی تصمیم‌های مقطعی شود.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی فرمانداری رودسر،، دکتر مرادی با اشاره به اهمیت طرح‌های هادی روستایی اشاره کرد و گفت: دهیاران باید در تدوین طرح‌های هادی با دقت عمل کنند تا از تغییر کاربری بی‌رویه و از بین رفتن زمین‌های کشاورزی جلوگیری شود. زمین‌های زراعی سرمایه نسل‌های آینده است و نباید قربانی تصمیم‌های مقطعی شود.
وی تصریح کرد: نقش دهیاران در رضایت عمومی و انتخابات فرماندار رودسر در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نزدیک شدن به فرآیندهای انتخاباتی گفت: دهیاران به عنوان نمایندگان عالی دولت در روستاها می‌توانند نقش بسزایی در ایجاد آرامش، رضایت‌مندی مردم و کاهش نارضایتی‌ها ایفا کنند. مردم عملکرد دولت را از طریق رفتار و خدمات شما می‌سنجند.
وی  با تأکید بر ضرورت برنامه‌محوری در حوزه‌های مختلف از جمله مدیریت پسماند، آسفالت روستایی و خدمات عمومی اظهار داشت: دهیاری که بدون برنامه عمل کند نمی‌تواند پاسخگوی نیاز مردم باشد. هر حرکت شما در روستا جلوه‌ای از دولت و نظام خدمات‌رسانی است

دکتر مرادی فرماندار رودسر در دوره آموزشی دهیاران شهرستان بر ضرورت استفاده فوری دهیاران از طرح ملی تجهیز ماشین‌آلات تأکید کرد و به آنان تنها یک ماه فرصت داد تا برای بهره‌مندی از این امکان حیاتی اعلام آمادگی کنند. وی همچنین بر لزوم مدیریت صحیح اراضی روستایی و فعال بودن دهیاران در حل مشکلات زیرساختی مردم تأکید نمود.
 دوره آموزشی دهیاران شهرستان رودسر روز دوشنبه با حضور دکتر امیر مرادی فرماندار شهرستان رودسر، مهندس حسینی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گیلان و جمعی از دهیاران در سالن اجتماعات شهید انصاری فرمانداری برگزار شد.  
فرماندار رودسر با اشاره به اهمیت تجهیز دهیاری‌ها گفت:  
ارائه خدمات مطلوب به مردم بدون در اختیار داشتن تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز ممکن نیست.خوشبختانه دولت در جهت حمایت از دهیاری‌ها صندوقی را تشکیل داده که از طریق سازمان همیاری شهرداری‌ها نسبت به تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات عمرانی و خدماتی اقدام می‌کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این تجهیزات بدون دریافت وجه اولیه در اختیار دهیاری‌ها قرار می‌گیرد افزود: از دهیاران انتظار می‌رود از این فرصت ملی نهایت استفاده را ببرند و نسبت به تجهیز دهیاری‌ها اقدام کنند. متأسفانه برخی از دهیاران هنوز در این زمینه تعلل داشته‌اند، در حالی‌که سایر استان‌ها استقبال گسترده‌ای داشته‌اند.

 

.