۷۰۰ هزار خانه برای نیروهای مسلح در حال ساخت است

۷۰۰ هزار خانه برای نیروهای مسلح در حال ساخت است
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: فرمانده قرارگاه مسکن ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد که کار ساخت ۷۰۰ هزار خانه برای نیروهای مسلح اکنون در استان‌های کشور در حال اجرا است.

به گزارش گروه رسانه ای با مردم ،سردار یحیی محمودزاده در نشست بررسی احداث مسکن نیروهای مسلح استان ایلام اظهار کرد: تامین مسکن نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا بوده و همواره در دولت‌های مختلف این موضوع را به کارگزاران نظام سفارش کرده‌اند و ستاد کل نیروهای مسلح نیز هر سه ماه یک‌بار گزارشی در این خصوص به معظم‌له تقدیم می‌کند.
وی افزود: ستاد کل نیروهای مسلح نیز با درک این مساله تامین مسکن را جزو اولویت‌های برنامه‌ای خود قرار داده است.
سردار محمودزاده ادامه داد: راهبرد ستاد نیز به گونه‌ای ترسیم شده که فرد واجد شرایط پیش از رسیدن به دوره خدمت ۱۵ ساله بتواند در خانه شخصی خویش سکونت داشته باشد تا بار و کسری خانه‌های سازمانی نیز کاهش یابد.
فرمانده قرارگاه مسکن ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به برگزاری نشست این قرارگاه در حضور رئیس جمهور و تاکید دکتر پزشکیان مبنی بر تشکیل کارگروه مسکن نیروهای مسلح در استان‌ها یادآور شد: تفاهم‌نامه ساخت ۷۰۰ هزار خانه برای نیروهای مسلح امضا شد که ساخت آن‌ها آغاز شده است.
سردار محمودزاده تاکید کرد: ۵۰۰ هزار خانه از این تعداد واحدهای مسکونی شخصی است و ۲۰۰ هزار واحد نیز به احداث خانه‌های سازمانی اختصاص دارد.
وی اضافه کرد: ۵۴ هزار واحد از خانه‌های شخصی و ۱۴ هزار مسکن از منازل سازمانی نیروهای مسلح تکمیل و تحویل متقاضیان شده است
.