استاندار گیلان اعلام کرد:

همه پنج شنبه ها تا آخر سال تعطیل شد

همه پنج شنبه ها تا آخر  سال تعطیل شد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: استاندار گیلان خبر داد: همه دستگاههای دولتی به جز ادارات خدمت‌رسان و امدادی پنجشنبه‌ها به‌طور کامل تعطیل بوده و ساعت کاری روزهای عادی تا ساعت ۱۶:۳۰ افزایش می‌یابد، با این تفاوت که دو ساعت پایانی کار بعد از (۱۴:۳۰) به‌صورت دورکاری انجام خواهد شد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم استاندار گیلان در ادامه وضعیت آب در پشت سد سفیدرود را نسبتاً مطلوب دانست و بیان کرد: خوشبختانه امسال با وجود بارش‌های مطلوب، حجم آب ذخیره‌شده در سد سفیدرود به حدود ۳۵ میلیون متر مکعب رسیده و بارش‌های اخیر نیز ورودی این سد را به بیش از ۵۱ میلیون متر مکعب افزایش داده است.

حق‌شناس با بیان اینکه میانگین بارش‌ها در کشور روند کاهشی داشته اما در گیلان افزایش ثبت شده است، افزود: میزان بارندگی استان در سال آبی جاری حدود ۱۴۷ میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین کشوری رشد قابل ملاحظه‌ای نشان می‌دهد.

به گفته وی، در حوزه مصرف برق نیز وضعیت استان قابل قبول است، به‌گونه‌ای که نسبت مصرف به تولید در مقایسه با میانگین کشوری در شرایط مناسب‌تری قرار دارد.

به نقل از روابط عمومی استانداری، استاندار گیلان با بیان اینکه پس از تکمیل ذخایر آب سد سفیدرود، امکان افزایش ظرفیت تولید برق در نیروگاه‌های حرارتی، سیکل ترکیبی و نیروگاه لوشان فراهم خواهد شد، گفت: علاوه بر این، توسعه انرژی‌های نو همچون برق بادی و آبی نیز از جمله ظرفیت‌های مهم استان است که باید مورد توجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد
.