به مدیریت در اتاق شیشه اعتقاد دارم،

جمعیت دانش آموزی گیلان روند کاهشی دارد

جمعیت دانش آموزی گیلان روند کاهشی دارد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با ابراز نگرانی از کاهش جمعیت دانش آموزی استان در سال تحصیلی جدید، گفت: پیش بینی می شود حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر در پایه اول ابتدایی استان در سال تحصیلی جدید کاهش داشته باشند.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا"  نرگس دستیار در نشست خبری در سالن اجتماعات آموزش و پرورش گیلان با اشاره به آغاز نام‌نویسی پایه اول ابتدایی در گیلان اظهار کرد: خانواده ها ثبت نام نوآموزان را به روزهای پایانی موکول نکرده و در مدت تعیین شده برای نام‌نویسی اقدام کنند

گیلان مشکل مدرسه و نیروی نسانی  ندارد


وی با بیان اینکه مشکلی در گیلان به لحاظ مدرسه، کلاس و نیروی انسانی در سال تحصیلی جدید وجود ندارد، بیان کرد: به دنبال توسعه عدالت در فضای آموزشی شهرها، روستاها به ویژه در مسکن مهر هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در ادامه با بیان اینکه ۵۰ درصد از دانش آموزان باید با هدایت تحصیلی وارد هنرستان ها شوند، اضافه کرد: ۴۹.۶ درصد دانش آموزان استان سال گذشته جذب هنرستان ها شدند.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای راه اندازی هنرستان‌ها در جوار کارخانه‌ها در گیلان و لزوم توجه به این موضوع اظهار کرد: به روز رسانی هنرستان‌ها در سال تحصیلی آینده در دستور کار قرار گرفته است.
دستیار در ادامه با اشاره به برگزاری امتحانات دانش آموزان پایه های یازدهم و دوازدهم گیلان همزمان با سراسر کشور به صورت نهایی بیان کرد: تمام دروس پایه دوازدهم و ۶ درس پایه یازدهم به صورت نهایی برگزار می شود، امتحانات از ۲۸ اردیبهشت ماه گذشته آغاز شده و تا ۲۲ خردادماه ادامه دارد

لو رفتن سئوالات امتحانی شایعه است

.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر افت تحصیلی دانش آموزان گیلانی و نیز موضوع لو رفتن سئوالات نهایی اظهار کرد: افت تحصیلی تنها مختص به استان نیست؛ کرونا به نظام آموزشی آسیب جدی رساند و سئوالات هم به هیچ عنوان لو نرفته و شایعه است.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان همچنین با تاکید بر اینکه دانش آموزان باید سر کلاس تمرکز داشته باشند اضافه کرد: آموزش نوآورانه، فناورانه و هوش مصنوعی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران در مورد بازرسی بدنی دانش آموزان در یکی از مدارس رشت بیان کرد: پیگیری قانونی در حال انجام است؛ هیچ جیزی نباید کرامت دانش آموزان‌ را زیر سئوال ببرد.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با قدردانی از خبرنگاران اظهار کرد: اصحاب رسانه حلقه اتصال بین نظام تعلیم و تربیت با جامعه هستند و نقش بی بدیلی در تبیین سیاست های آموزش و پرورش دارند
.