رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور،

باید فاتحه عدالت در نظام پرداخت هاخوانده شود

باید فاتحه عدالت در نظام پرداخت هاخوانده شود
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: در صورت تأیید نهایی اصلاحیه فوق العاده خاص، باید فاتحه نظام پرداخت و عدالت در پرداخت را خواند.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" رفیع زاده تصریح کرد: در صورت تأیید نهایی اصلاحیه فوق العاده خاص، باید فاتحه نظام پرداخت و عدالت در پرداخت را خواند
وی  در سومین جلسه هم اندیشی معاونان توسعه مدیریت و منابع دستگاههای اجرایی با حضور رئیس سازمان اداری استخدامی و رئیس سازمان انرژی اتمی کشور و مدیران توسعه مدیریت دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در  این جلسه که به میزبانی سازمان انرژی اتمی همچنان برگزار شد، اقدامات و برنامه‌های سازمان اداری استخدامی کشور برای ارتقاء نظام اداری از سوی دکتر علاءالدین رفیع زاده معاون رئیس جمهور و رئیس این سازمان تشریح و تبیین شد.

معاون رئیس‌جمهور در تشریح آخرین وضعیت فوق‌العاده خاص گفت: دستورالعمل فوق‌العاده خاص نهایی شده است.

وی در واکنش به مصوبه اخیر مجلس در خصوص اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی، برای تسری فوق العاده خاص به کلیه دستگاه های اجرایی گفت: تصویب دو فوریتی آن در مجلس با شیوه فعلی اگر با همین شکل اجرا شود، فاتحه نظام پرداخت و عدالت در پرداخت را باید خواند. زیرا ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری حذف شده و همه مشمول دریافت ۲۵ هزار امتیاز شده‌اند.

رئیس سازمان اداری استخدامی کشور تصریح کرد: گزارش متقن و مستند و همراه آمار از سوی سازمان اداری استخدامی با مشارکت دستگاه‌ها در باب چشم انداز وضعیت پرداختی به کارمندان تهیه شود تا بدانیم ادامه این شیوه چه اثری در سلامت سیستم اداری می‌گذارد. این گزارش پس از نهایی شدن در جلسه آتی معاونان به بحث و بررسی گذاشته شود تا بدانیم با چه راهکارهایی می‌توان به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت از کارمندان حمایت کرد

 

***

تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و تغییر کاهش ساعت کاری در مجلس‌ تصویب شد *

🔹نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تامین نظر شورای نگهبان، مجددا تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری کارکنان را تصویب کردند.
🔹نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجددا ایرادات شورای نگهبان به لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری را رفع و تصویب کردند.
🔹براین اساس، در ماده واحده موضوع اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، عبارت 40 ساعت در هفته به عبارت 42 ساعت و 30 دقیقه در هفته اصلاح شود.