باز هم صف کامیون داران،

کامیونهای شهر مرزی استارا در صف گازوئیل!!

کامیونهای شهر مرزی استارا در صف گازوئیل!!
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: صف های نسبتا بلند کامیون ها به خصوص کامیون های یخچال دار حمل مواد غذایی و فاسد شدن در شهر مرزی آستارا در همسایگی جمهوری آذربایجان طی دو سه روز اخیر بار دیگر مشکلاتی را برای مسئولان، صاحبان کامیون ها و شهروندان ایجاد کرده است.

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" کامیون داران می گویند، طبق مصوبه ها یک کامیون " تریلر ترانزیتی"  هر نوبت 200 لیتر گازوئیل دریافت و در نوبت انجام کارهای خروجی از مرز قرار می گیرند که به علت طولانی شدن زمان توقف، گازوئیل به خصوص برای کامیونهای یخچال دار که باید تمام  مدت روشن باشند تمام می شود و به ناچار باید دو باره دور زده و مجدد در صف دریافت سوخت قرار گیرند

مجتبی شکوری رئیس شرکت فرآورده های نفتی گیلان در این باره عنوان کرد: همزمان با بروز این مشکل کارت های سوخت به جایگاه دار تحویل شده است تا سوخت را با نرخ تعادلی و براساس کنترل باک خودرو انجام دهند.

وی تصریح کرد: یک جایگاه در مسیر تردد کامیون ها به آنسوی مرز ایران جوابگو نیست و براساس مذاکرات در شورای تامین و نامه استاندار گیلان به هیات وزیران مقرر شده است تا جایگاه دیگری ویژه کامیون ها نزدیک مرز ایجاد و این مشکل حل شود.

مشخص نیست که  این جایگاه چه زمانی احداث و بهره برداری خواهد شد.

به نظر می رسد حل این مشکل کار دشواری نباشد و استانداری با اختیاراتی که وزیر کشور و هیات وزیران به استانداران تفویض کرده است از طریق گمرگ و یا سرمایه گذاری بخش خصوصی در یک بخش از محوطه گمرگ استارا  یک جایگاه تامین و انتقال گازوئیل برای کامیون های ایرانی و خارجی ایجاد و موضوع مرتفع شود.

مسئول حوزه فرآورده های نفتی آستارا هم به خبرنگار شبکه باران اعلام کرد: در حال حاضر سوخت گازوئیل  به کامیون های خارجی به نرخ ده درصد کمتر از نرخ کشور همسایه عرضه می شود که  برای تردد آنها سهولت انجام گیرد.

شهروندان استارایی هم از تردد این همه کامیون در مسیرهایی که خودروهای شهروندان تردد می کنند بسیار گله مندند و عنوان می کنند با این خیابان های تخریب شده توسط کامیون ها هر ماه باید خودرو را برای  بازسازی جلوبندی و هزینه زیاد به تعمیرگاه ببرند.

شهروندان از مسئولان شهرستان استارا و استان گیلان می خواهند به این مشکل که چندین سال است با آن دست به گریبان هستند، چاره اندیشی کنند..