سال 1404

1000 میلیارد تومان برای شبکه برق گیلان سرمایه گذاری می شود

1000 میلیارد تومان برای شبکه برق گیلان سرمایه گذاری می شود
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: در راستای ایجاد و احداث یک شبکه قدرتمند انرژی برق در استان، 5 پروژه بزرگ در تعدادی از شهرستان‌های استان اجرا خواهند شد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، محمود دشت بزرگ مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه انرژی برق از جمله اکتشافات بزرگ بشر در طول تاریخ و زمینه ساز تحولات و پیشرفت‌های گسترده‌ای در سالیان اخیر بوده، افزود: برق نیاز اساسی برای توسعه اقتصادی یک کشور بوده و شرکت برق منطقه‌ای گیلان با علم به این موضوع 5 مگا پروژه زیربنایی: ورود و خروج خط چهار مداره ۶۳ کیلوولت قلی پور- نفوت در ایستگاه غرب رشت، پست 63/20 کیلوولت لاهیجان۳، توسعه دو فیدر 63 کیلوولت در پست 230/63 کیلوولت سیاهگلده ، افزایش ظرفیت پست 230/63 کیلوولت عضدی را پیش از شروع تابستان سال جاری و افزایش ظرفیت پست 230/63 کیلوولت چابکسر را تا پایان امسال اجرا و احداث خواهد کرد.
دشت بزرگ با اشاره به سرمایه‌گذاری کلان 1000 میلیارد تومانی برای این طرح‌ها، گفت: این پروژه‌های زیربنایی بسترساز سرمایه‌گذاری و در راستای پشتیبانی از صنایع و کسب و کارها در شهرستان‌های رشت، لاهیجان، لنگرود و چابکسر عملیاتی شده و به مدار خواهند آمد.
 مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه بقای شرکت‌های صنعتی و ساختارهای اجتماعی در درجه اول به عرضه بی‌وقفه انرژی برق بستگی دارد، افزود: تمامی مگاپروژه‌های شرکت در حال حاضر فعال و از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار بوده و بسیاری از این پروژه‌ها قبل از اوج بار تابستان سال جاری به بهره‌برداری خواهند رسید
.