معاون وزیر کشور خبر داد،

فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد

فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: معاون وزیر کشور اعلام کرد: طرح دوفوریتی اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها در صحن علنی مجلس تصویب شد که این اقدام گامی در جهت ترمیم حقوق کارکنان است.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، مسعود نصرتی افزود: طرح دوفوریتی اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه هفتم توسعه که به موضوع اعطای فوق‌العاده خاص به کارکنان شهرداری‌ها اختصاص دارد، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید

.
وی گفت: این طرح نتیجه پیگیری‌های مداوم، مذاکرات کارشناسی و جلسات مستمر با نمایندگان محترم مجلس بود که نهایتاً با حمایت قاطع نمایندگان به تصویب رسید.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: پیشنهاد اعطای فوق‌العاده خاص، با هدف بهبود وضعیت معیشتی و ترمیم حقوق و مزایای کارکنان شهرداری‌ها تدوین شد و پیش از طرح در صحن مجلس، در کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مورد بررسی و پشتیبانی قرار گرفته بود.
نصرتی تصریح کرد: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تکیه بر ظرفیت تعامل با نهاد قانون‌گذار و توجه به دغدغه‌های معیشتی نیروهای خدوم شهرداری‌ها، تلاش کرده است تا گام مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی این قشر بردارد.

 وی گفت: اجرای این مصوبه بتواند رضایت‌مندی بیشتری در میان کارکنان شهرداری‌ها ایجاد کرده و زمینه‌ساز ارتقای بهره‌وری و خدمات‌رسانی در حوزه مدیریت شهری و روستایی کشور شود.

نصرتی از مدیران خوب کشور محسوب می شود که زمانی هم شهردار رشت بود..