به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، صالح محمدی در همایش روز ملی گندم و نان، با قدردانی از فعالان زنجیره تولید و ارزش گندم از مزرعه تا سفره، اظهار کرد: کشاورزان گندم کار با تحمل مشقت فراوان اقدام به کاشت بذر و برداشت محصول می کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تأکید بر لزوم ایجاد تغییر در مصرف نان، ادامه داد: امروزه شاهد کاهش مصرف نان کامل در خانواده ها هستیم و بخشی از بیماری های مزمن از جمله چاقی و دیابت و سوءهاضمه و... به آرد و نان برمی گردد. این در حالی است که در گذشته شاهد استفاده از آرد خالص در نان ها بودیم که ضمن حفظ سلامت انسان، عطر و طعم نان را مطبوع میکرد.
وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ نوع نان سنتی در گیلان پخت می شود، تصریح کرد: استفاده از نان کامل به دلیل فیبر بالا برای سلامت بدن ضروری است لذا در حال حاضر پنج نانوایی اقدام به عرضه نان کامل می کنند.
محمدی گندم را قوت غالب مردم جهان و ایران دانست و تأکید کرد: سال گذشته ۱۵ میلیون تن گندم در کشور تولید شد؛ همچنین شاهد اجرای طرح جهش تولید در دیم زارها بودیم که زمینه امنیت و اقتدار غذایی کشور را فراهم آورد.
وی با اشاره به کشت گندم در شهرستان های رودبار، سیاهکل، آستارا، املش، تالش، رودسر و رضوانشهر، گفت: گیلان با تولید سالانه ۱۲ هزار تن گندم در سطح ۱۰ هزار هکتار، جایگاه ویژهای دارد.