هیچ گونه کمبودی وجود ندارد،

توزیع روغن خوراکی هفته آینده عادی می شود

توزیع روغن خوراکی هفته آینده عادی می شود
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان اعلام کرد: شرایط عرضه روغن در فروشگاه‌های گیلان تا هفته آینده عادی می‌شود.www.gilan24.ir

به اظهار  دکتر پورحیدری، هم اکنون روغن در فروشگاه‌های بزرگ استان موجود است و هیچ کمبودی در این بخش وجود ندارد.
وی با بیان اینکه وقفه کوتاهی در تأمین مواد اولیه تولید روغن برای کارخانجات منجر به چالش  محدودی شد، عنوان کرد: دپو و رسوب مواد اولیه تولید روغن در گمرکات کشور و نرسیدن این مواد به کارخانجات، روند تولید و توزیع روغن را دچار چالش جزئی کرد.

به گفته وی، با ترخیص مواد اولیه از گمرکات و تحویل به کارخانجات، پیش بینی می‌شود تا هفته آتی چالش روغن به کلی رفع شود.

 

مدیرکل صمت گیلان با بیان اینکه جای نگرانی در تأمین روغن مصرفی نیست، گفت: این موضوع در سطح ملی در حال پیگیری است و به محض ترخیص مواد اولیه، تخصیص سهمیه به کارخانجات و راه افتادن تولید، توزیع متمرکز روغن هم انجام می‌شود.
دکتر پورحیدری با بیان اینکه توزیع و فروش روغن از طریق سامانه جامعه تجارت و به صورت هوشمند انجام می‌شود، اضافه کرد: احتکاری در حوزه روغن در گیلان وجود ندارد و درگاه‌های مبدا و مقصد کالا به صورت ویژه و هوشمند رصد می‌شود و تاکنون تخلف و احتکار در گیلان مشاهده نشده است
.