به گزارش گروه رسانه ایران " گرا" به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت،دکتر مجتبی ملکی چوبری ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در حاشیه نشست در گفتگو با سرویس خبر روابط عمومی دانشگاه، با اشاره به شعار " سرمایه گذاری برای تولید" ،گفت: با توجه به تحقق منویات مقام معظم رهبری و شعار " تحول و تبدیل " دانشگاه در سال جدید، در زمینه جهش تولید و دستیابی به توسعه پایدار و با عنایت به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در رسالت دانشگاه نسل چهارم ، این تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با دانشگاه گیلان منعقد خواهد شد.
وی ، افزود: این تفاهم نامه به منظور گسترش ارتباط و همکاری های علمی ، فنی و تحقیقاتی و افزایش ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه های مشترک میان دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و دانشگاه گیلان خواهد بود.
ملکی چوبری با برشمردن اهداف این تفاهم نامه ، ادامه داد: ارتقای سطح علمی، پژوهشی و خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی طرفین از طریق همکاری های مشترک، ایجاد ارتباط موثر برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی طرفین، تلاش برای تحقق سیاست های ابلاغی مقام عظمای ولایتدر جهت نزدیک کردن دانشگاههای استان به صنعت و جامعه و اجرای دوره های مشترک آموزشی و پژوهشی کوتاه مدت و بلند مدت، گوشه ای از اهداف این تفاهم نامه خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، تصریح کرد: این تفاهم نامه به مدت سه سال بین طرفین منعقد خواهد شد که همکاری در شناخت توانمندی های متقابل، همکاری مشترک به منظور اجرای دستآوردهای پژوهشی ، پایان نامه و رساله های تحصیلات تکمیلی در استان، همکاری مشترک در استفاده از توان طرفین جهت نظارت، ارزیابی و مشاوره علمی در طرح ها و پژوهش ها ، همکاری مشترک در تالیف و ترجمه کتب و همکاری در ایجاد زمینه های اجرای طرح های پژوهشی از جمله زمینه های همکاری های مشترک خواهد بود.
خبرنگار علمی: پ ، محمدپور
.