وقتی شرح وظایف معاونت سیاسی در وزارت کشور را جستجو می کنیم درمی یابیم که این جایگاه باید همه فعالان و جناح های سیاسی مجوز دار و همچنین سمن های اجتماعی را به تحرک درآورده و همواره نشست های مستمر با طیف های مختلف جناحی برگزار نماید و محدود به جناح غالب در قوه مجریه نباشد.
وقتی شعار وفاق ملی در دولت چهاردهم جریان سازی می شود،انتظار میرود معاونت سیاسی استانداری ها و فرمانداریها این شعار را عملیاتی کنند و خود را به طیف خاص محدود نکنند،اجازه دهند در نهایت آرامش و ادب و به دور از هر گونه تندروی و بی احترامی موافقین و منتقدین به عملکرد مدیران اجرایی،اظهار نظر کنند و قطعا برای دولت کارساز خواهد بود.
تجربه نشان داده است که دعواهای جناح های فعال اگر از دایره منافع ملی و مصالح عمومی خارج شود،عامه مردم را دچار سردرگمی و پریشان خاطری خواهد کرد و نتیجه مطلوب از جمله رضایتمندی مردم که نتیجه اش افزایش سرمایه اجتماعی است،را می کاهد.
آیا تاکنون خانواده ای که در آن اختلاف نظر وجود دارد،در تحکیم آن موفق بوده اند؟
جامعه هم به سان خانواده است و فرافکنی و اختلاف اندوزی آنرا از درون تهی می کند فلذا وقت آن است تا می توانیم به مشترکات همدیگر حول محور منافع ملی بیاندیشیم و از انشقاق پرهیز نماییم تا همه آحاد،اقشار،اصناف و...نقش آفرینی کنند و تصور نکنند افکار و اندیشه شان در تصمیم سازی ها نقشی ندارد.
معاونت سیاسی استانداری ها و فرمانداری ها محل تجمع افکار و اندیشه هایی است که دلشان به باورهای مذهبی و ملی می تپد و نباید جولانگاه سیاسیون بی توجه به مبانی علم سیاست. سیاستمداری و حکمرانی باشد.
یادمان باشد سیاسی کاری و سیاسی بازی با مقوله سیاستمداری بسیار متفاوت است و اگر کسانی بخواهند به منظور ابقای چند روزه در صندلی های مدیریتی،از قواعد سیاستمداری عدول کنند ،بدانند که افکار عمومی آنها را به زباله دان تاریخ خواهد سپرد.
بیاییم گوش به فرمان مقام معظم رهبری که در سخنرانی 19دی 1403ایران را به لحاظ موقعیت جغرافیایی و جغرافیای سیاسی تشریح فرمودند،همه افراد،افکار،اقشار،اصناف و احزاب را کنار هم قرار دهیم و معاونت سیاسی استانداری ها و فرمانداری ها باید در این زمینه تجمیع کننده باشند نه تضعیف کننده.
سید رضا علوی زمیدانی