بصورت آزمایشی در 5 نانوایی،

پخت نان کامل در رشت و لاهیجان شروع شد

پخت نان کامل در رشت و لاهیجان شروع شد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: آغاز پخت نان کامل صبح امروز با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و معاون بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با همکاری اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان در پنج واحد نانوایی به صورت همزمان اجرا شد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، قاسم جوادزاده مقتدر توضیح داد،  نان کامل محصول گندم کامل و بدون سبوس‌گیری است و در این چرخه  نان کامل از سبوس استاندارد و لازم برخوردار بوده و نقش مهمی در سلامتی دارد.

وی بیان کرد: قیمت‌گذاری آرد کامل توسط دولت در حالت‌های مختلف یارانه‌ای اعلام شد ضمن اینکه در نخستین نشست کارگروه آرد و نان قیمت نان کامل که از کیفیت بسیار مطلوب برخوردارست تعیین خواهد شد؛ در زمان حاضر نان با پخت کامل در پنج نانوایی گیلان با همان قیمت نان‌ عادی به فروش می‌رسد.

نان بخش مهمی از غذای اصلی و پایه مردم جهان را تشکیل می‌دهد، در کشور ایران نیز نان قوت غالب و غذای اصلی مردم محسوب می‌شود، نان در مقایسه با بسیاری از موادغذایی مثل گوشت و شیر دارای چگالی انرژی بیشتری است.

نان سبوس دار دارای خواص دارویی برای جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان، سرطان روده و کم خونی است؛ برای تنظیم سیستم گوارشی و رفع یبوست بسیار مفیدست و هیچ ماده‌ای با آن برابری نمی‌کند و به دلیل دارابودن فیبر بالا برای تنظیم و کاهش وزن بسیار کاربرد دارد
.