برداشت فندق در شرق گیلان شروع شد

برداشت فندق در شرق گیلان شروع شد
پایگاه خبری رسمی گیلان 24: مدیرجهادکشاورزی املش از اولین برداشت نوبرانه فندق در روستا‌های کوهپایه‌ای این شهرستان خبر داد.

غلامی با اعلام اینکه برداشت فندق از ۲ هزار و ۳۹۰ هکتار باغ فندق شهرستان املش آغاز شده است گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از هزار و ۸۵۳ تن محصول فندق به ارزش ۳۷۰ میلیارد و۶۰۰ میلیون تومان از این میزان سطح زیرکشت برداشت شود.
وی افزود: از ۲ هزار و ۳۹۰ هکتار باغ فندق این شهرستان ۲ هزار و ۵۸ هکتار باغ بارور و۳۳۲ هکتار غیر بارور است.
املش ۲ هزار و ۷۹۰ بهره بردارفندق دارد که در۵۴ روستا به کشت محصول فندق مشغول هستند.

املش بعد از رودسر دومین شهرستان تولید کننده فندق در کشوراست.

خواص معجره گر فندق:
    مصرف منظم فندق سبب سم زدایی و پاکسازی کلیه ها و دفع سنگ کلیه می شود.
    سبب کاهش کلسترول و فشارخون شده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می کند.
    به دلیل سرشار بودن از آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از سرطان، مفید است.
    در طب سنتی، فندق آرام بخش است و موجب کاهش استرس می شود.
    مصرف فندق به افزایش میل جنسی کمک می کند.
    ترکیب عسل با فندق سرفه های شدید و مزمن را درمان میکند و سبب خارج کردن اخلاط ریه و سینه می شود.

در طب سنتی، زیاده روی در مصرف فندق منع شده است؛ زیرا مصرف زیاد آن، سبب ضعیف شدن معده و ایجاد نفخ و گاز می شود. خوب است بدانید مصلح این آجیل خوشمزه، سکنجبین و شکر سرخ است که بهبود دهنده مزاج فندق می باشند و خواص آن را بهبود می دهند.

.