موافقان 2 نامزد انتخابات رئیس جمهوری و شفاف سازی ها

موافقان 2 نامزد انتخابات رئیس جمهوری و شفاف سازی ها
رشیدیان: جلیلی مخالف فیلترینگ و گشت ارشاد بوده و می‌گوید، اینترنت به عنوان فرصتی برای جهش اقتصادی است و موضوع امنیتی نیست بلکه فرهنگی است . ظریف: اگر مردم به پای صندوق رای بروند هیچ‌کسی نمی تواند ایرانی را تحریم، تحقیر و تهدید کند. ما تحریم را از ۲ طریق شکست خواهیم داد، اول پاسبان تحریم را به خانه می فرستیم و بعد با پشتوانه ملت، با تحریم گران مقابله و تحریم شان را شکست خواهیم داد.

گروه رسانه ای ایران " گرا"  ( گفتمان سازی - روشنگری - امید آفرینی )

دکتر سعید جلیلی:

روح الله رشیدی شامگاه دوشنبه در نشست خبری، اظهار کرد: جلیلی مخالف فیلترینگ و گشت ارشاد بوده و می‌گوید که اینترنت به عنوان فرصتی برای جهش اقتصادی است.

وی افزود: جلیلی در مورد گشت ارشاد و حجاب موضع گرفت و گفت که این موضوع امنیتی نیست بلکه فرهنگی است یعنی باید خود جامعه زنان این موضوع را حل کنند.

رشیدی در خصوص فیلم منتشر شده از صحبت‌های یک خانم منتسب به نماینده جلیلی در خصوص حجاب، افزود: افراد بسیاری در محیط‌ها و بسترهای مختلف اظهار نظر می‌کنند و برخی رسانه‌ها اقدام به انتشار آن مطلب از زبان جلیلی می‌کنند در حالی که از نظر حرفه‌ای درست نیست که اگر صحبت خود جلیلی نباشد، نباید آن مطلب به عنوان صحبت جلیلی مطرح شود

رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در آذربایجان شرقی در خصوص نگاه وی به بانوان افزود: جلیلی یک فرد تحصیلکرده است که پای صحبت گروه‌های اجتماعی مختلفی نشسته پس چرا باید نگاه ارتجاعی داشته باشد؟ جلیلی معتقد است که زنان باید در اداره کشور نقش داشته باشند.

وی ادامه داد: جلیلی تنها کاندیدایی بود که اجازه نداد خانواده‌اش به تریبون صدا و سیما بیایند زیرا به اعتقاد وی، همسر و فرزندش افراد مستقل هستند مگر فرزند و همسر رئیس جمهور بودن یک جایگاه است؟

رشیدی همچنین با بیان اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد پیش بینی‌ها از نتیجه دور اول انتخابات محقق شد، گفت: حلاوت برگزاری این انتخابات می‌توانست با مشارکت بیشتر مردم شیرین تر شود و ما همچنان آرزو داریم تا مشارکت در دور دوم ارتقا یابد.

وی خاطرنشان کرد: ۲ نامزد که برای دور دوم انتخابات باقی مانده‌اند، هر یک صحبت، منطق و ایده‌هایی دارند که در سطح کشور معرفی شده و هر یک جایگاه مهمی در عرصه سیاسی دارند و اکنون رقیب همدیگر هستند ولی هیچ جنگ و ستیزی برایشان متصور نیستیم و نبرد حق و باطلی بین این ۲ نامزد شکل نگرفته است فقط ۲ اندیشه و فکر در حال رقابت بوده و ترجیح انتخاب با مردم است.

رئیس ستاد انتخاباتی جلیلی در آذربایجان شرقی تاکید کرد: یکی از ویژگی‌های بارز جلیلی، پایبندی به چارچوب‌های اخلاقی بوده و با کسی وارد فاز هیجان، تحریک اقوام و تهمت و افترای افراد نشده است شاید برخی هوادارانش خواستار صحبت‌های هیجانی از او باشند ولی جلیلی به شدت انسان خوددار و پایبند به چارچوب است و سعی دارد برای احترام مردم فقط به سوالات مردم پاسخ بدهد.

وی با بیان اینکه ساحت انتخابات از یک مقطعی به بعد، کنترل ناپذیر می‌شود، ادامه داد: ایجاد دوگانگی، برچسب‌ زدن‌ و به عبارتی جلیلی هراسی، کار معقولی نیست.

وی گفت: جلیلی هراسی زایده اتاق‌های فکر کهنه قدیمی است ولی شعور مردم آنقدر بالا رفته که دیگر این افکار خریداری ندارد و رقابت بین ۲ نامزد بر سر مقایسه راه حل‌های مسائل است.

جلیلی مخالف افزایش قیمت بنزین است

رشیدی با اشاره به موضوع قیمت بنزین و دیدگاه جلیلی نسبت به آن نیز اظهار کرد: کاش مقوله قیمت بنزین در میزگرد تخصصی اقتصادی مطرح می‌شد، اقای جلیلی مخالف افزایش قیمت بنزین است.

وی همچنین گفت: دامن زدن به ۲ قطبی به مصلحت کشور ما نیست هر کدام از این ۲ نامزد پزشکیان یا جلیلی که رئیس جمهور خواهند شد باید با رای بالا انتخاب شوند و دوست داریم نفر نخست حداقل ۱۵ میلیون رای بیشتر از دور اول داشته باشد.

وی در خصوص میزان توجه جلیلی به مشکلات آذربایجان شرقی نیز گفت: منطقه ما دارای مشکلات مهمی در عرصه آب، محیط زیست، کشاورزی، صنعت، گردشگری و ترانزیت از جمله نیروگاه تبریز، تثبیت دریاچه ارومیه، دیپلماسی و تجارت منطقه‌ای است که این موارد را پی گیری می کنیم.

رشیدی تاکید کرد: تنها کار عینی و عملی برای احیای دریاچه ارومیه در دوره شهید رئیسی با انتقال آب به دریاچه انجام گرفت و قبلی‌ها فقط صحبت کرده بودند هرچند که این اقدام نیز کافی نیست در مورد عایدات شرکت مس سونگون نیز پزشکیان در سفر خود تبریز وعده‌هایی داد اما او که تازه به تبریز نیامده است، چرا گزارشی در چهار دوره حضورش در مجلس شورای اسلامی برای دریاچه ارومیه و مس سونگون ارائه نمی‌دهد؟

وی تاکید کرد: ترجیح با مردم است و انتخابات نیز یک انتخاب است ولی معتقد هستیم که با شرایط کنونی کشور، شخصیتی با مشخصات جلیلی مناسب است.

رشیدی با بیان اینکه همه باید تلاش کنند تا درصد مشارکت مردم در انتخابات افزایش یابد، اظهار کرد: تاکید جلیلی پای کار آوردن مردمی است که در دور اول رای ندادند، تیم پزشکیان نیز تلاش کنند تا مردم را برای حضور در انتخابات ترغیب کنند.

وی افزود: دولت جدید مکلف است تا برای تامین مسکن مردم اقدام کند و حق و حقوق مردم در برجام را محقق سازد اما تمام تمرکز دولت نباید بر روی برجام باشد.

وی در خصوص تضمین عملکرد جلیلی در صورت انتخاب، گفت: جلیلی تمام برنامه‌های خود را مشخص به روی میز گذاشته است که قابل مشاهده است در حالی که افراد دیگر دیدگاه روشنی در خصوص مشکلات و موارد ندارند.

وی ادامه داد: عملکرد رییس جمهور چهاردهم، باعث می شود که انتخابات مجلس بعدی مشارکت بالایی داشته باشد یا کاهش یابد، برخورد چکشی و امنیتی با مردم در دولت روحانی منجر به کاهش مشارکت در انتخابات مجلس ۹۸ و ریاست جمهوری ۱۴۰۰ شد.

****

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی شامگاه دوشنبه در گردهمایی حامیان «سعید جلیلی» که در آستانه امامزاده قاسم(ع) بابل برگزار شد، اظهار کرد: نگاه مدیریتی شهید رئیسی هم در داخل کشور، هم در منطقه و هم عرصه جهانی به ما عزت داد و آبرو بخشید و ایران را در دوره کمتر از سه سال به یک قدرت بلامنازع جهانی تبدیل کرد.

وی افزود: اگر [نامزدها] چند نفر بودند که همه اهل فضل، پیرو ولایت، دلداده انقلاب و اهل جهاد و شهادت بودند شاید من هم احساس وظیفه نمی‌کردم که برای شما مزاحمت ایجاد کنم.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: اگر امروز می‌بینید که همه بچه‌های جبهه انقلاب پای کار آقای جلیلی آمندند موضوع انتخاب یک نفر نیست. ما در مورد انتخاب یک نفر صحبت نمی‌کنیم. بلکه در مورد انتخاب یک بینش و جهان‌بینی حرف می‌زنیم.

نامزد مرحله نخست چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: این افرادی که در عرصه آمدند و از برادر عزیز ما آقای دکتر پزشکیان پشتیبانی می‌کنند همه دارای شناسنامه‌ای هستند. زندگی شخصی، میزان ثروت، مواضع سیاسی، جهت‌گیری و کارنامه عملی‌شان روشن است. کارنامه‌شان پنهان نیست که اعتماد کنیم و بگوییم شاید این‌ها بیایند بهتر شود. حسن ظن داشته باشیم. ما با یک کارنامه کاملا روشن مواجه هستیم.

در نظام دینی ما منشاء دولت الهی است

قاضی‌زاده هاشمی به تشریح دولت در نظام جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی برخاسته از اراده مردم است. در نظام دینی ما منشاء دولت الهی است. امر امام و ولایت مربوط به خداوند رحمان است. یکی از پنج اصل ما اصل امامت است. کسی قرار است امام جامعه باشد که خداوند رحمان او را انتخاب کرد.

وی افزود: در هر عصری امام نائب و جانشینی دارد که به نمایندگی از امام، حقوق مربوط به مردم را اداره می‌کند. اما این امر مطلق نیست. امام یاران و یاوران و نمایندگانی در امور مختلف دارد. در امور مستحدثه نیاز به مقررات‌گذاری و قانون‌گذاری است.

قاضی‌زاده هاشمی خاطرنشان کرد: جمعی از مردم به نیابت از امام امر قانون‌گذاری را به عهده می‌گیرند. اما مشروعیت آن قانون با تنفیذی است که شورای نگهبان انجام می‌دهد. شورای نگهبانی که 6 فقیه منتخب از طریق امام جامعه آن را تنفیذ می‌کنند. امر اجرا هم به عهده خادم جمهور گذاشته می‌شود. اما مشروعیت آن با تنفیذ رهبری اتفاق می‌افتد.

معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم با بیان این‌که مردم‌سالاری دینی با سایر دموکراسی‌ها در دنیا متفاوت است، گفت: در سایر نقاط عالم هر آن‌چه که اکثریت اراده کند درست است. اما در نظام مردم‌سالاری دینی اراده، اراده مردم و جمهور است. این جمهور است که اراده می‌کند قواعد و مقررات الهی و اسلامی برقرار باشد. جمهور است که اراده می‌کند دستورالعمل‌هایی در جامعه در چارچوب شرع برقرار باشد.

مردم‌سالاری دینی مبتنی بر بیعت با امام است

قاضی‌زاده هاشمی افزود: در این مردم‌سالاری، نوع نگاه مبتنی بر بیعت شکل می‌گیرد؛ رابطه امام با امت و امت با امام. یعنی امت، امام را می‌شناسد و اراده می‌کند که امور را به امام بسپرد. در اجرای امور نیز امام را یاری می‌کند و به او لبیک می‌گوید. امت در عرصه‌های مختلف از میان خودش نمایندگانی را برای یاری امام در امر اجرای امور انتخاب می‌کند. نماینده‌ای که به مسائل مربوط به اقتصاد، امنیت، فرهنگ و سایر مسائل جامعه رسیدگی کند. جایگاه رئیس‌جمهور در کشور ما این‌گونه است.

وی خاطرنشان کرد: خیلی مهم است کسی که انتخاب می‌شود چقدر امر ولی را بفهمد و بعد که فهمید اراده کند آن را به مرحله اجرا در بیاورد. در اجرا هم دقت کند عملکردش با سیاست‌های ابلاغی رهبری متفاوت نباشد.

معاون رئیس‌جمهور در دولت سیزدهم اشاره به واقعه جنگ صفین در دوران امام علی(ع) اظهار کرد: در جنگ صفین اتفاقاتی افتاد و قرار شد از 2 طرف 2 نفر با هم مذاکره کنند. امیرالمومنین(ع) فرمودند مالک را برای مذاکره بفرستیم. اما لشکریان امام نپذیرفتند. گفتند می‌خواهیم ابوموسی اشعری را برای مذاکره بفرستیم. مردم برای یاری امام(ع) در یک امر سیاسی ابوموسی اشعری را انتخاب کردند. قرار بود برود و منافع مردم و جامعه اسلامی را محقق کند. اما نتیجه مذاکره‌اش واگذاری همه سهم‌ها به سود دشمن شد. مذاکره‌کننده هم می‌تواند مانند مالک باشد و هم می‌تواند مثل ابوموسی اشعری عمل کند. هر 2 هم در سپاه حضرت علی(ع) بودند

****


کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با دعوت از آحاد مردم برای حضور پرشور در انتخابات ۱۵ تیر ۱۴۰۳ و با برشمردن ویژگی‌های سعید جلیلی و دلایل حمایت از این کاندیدا، رأی به او را ‌رأی به تداوم مسیر خدمت‌رسانی شهید رئیسی دانست.

 در این بیانیه که نسخه‌ای از آن در اختیار خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) قرار گرفته، آمده است: جمعه ۱۵ تیر، روز برگزاری مرحله دوم انتخابات سرنوشت‌ساز ریاست جمهوری است و رقابت فشرده‌ای بین نامزدهای دو جریان فکری و دو اردوگاه سیاسی عمده در ایران رقم می خورد.

در این بیانیه تصریح شده است: دکتر پزشکیان وابسته به احزاب و تشکل‌هایی است که ۳۲ سال قوه مجریه را در اختیار داشته‌اند و آخرین مورد آن ۸ سال ریاست جمهوری روحانی بوده که با شعارهای پر طمطراق رفع کامل تحریم‌ها و حل مشکلات اقتصادی، چرخیدن چرخ اقتصاد و... افکار عمومی را مجذوب ساخت ولی نه تنها تحریم‌ها لغو نشد بلکه به دلیل تعلل، کم‌کاری، روحیه اشرافی‌گری، سوءاستفاده از موقعیت، فساد و دیپلماسی التماسی، روزبه‌روز شرایط زندگی بر مردم را دشوارتر و نارضایتی را بیشتر کرد.

کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در ادامه بیانیه‌ افزود: افزایش نقدینگی، تورم لجام‌گسیخته، رشد اقتصادی نزدیک به صفر، افزایش نرخ بیکاری، تعطیلی پروژه‌های عمرانی و زیرساختی از جمله توقف مسکن مهر در دهه ۹۰ سبب شد که کشور دچار خسارت‌های جبران ناپذیری شود.

در این بیانیه آمده است: غرب‌گرایان در پایان دوره موسوم به اصلاحات که کشور را با تنش‌های جدی مواجه ساخت، اعلام کردند رئیس‌جمهور اختیاراتی ندارد و صرفاً یک تدارکاتچی است! و در پایان دوره روحانی هم مدعی شدند نگذاشتند تحریم‌ها را برداریم و اینک همین جماعت که می‌گفتند «نمی‌شود، نمی‌گذارند، امیدی نیست و...»، بار دیگر وارد کارزار انتخاباتی شده‌اند و با توسل به شیوه‌های جنگ روانی، دوقطبی‌سازی جامعه، دامن زدن به مباحث قومیتی و مذهبی می‌کوشند تا مجدداً ۸ سال دیگر زمام قوه مجریه و مدیریت کشور را در دست بگیرند و شیوه‌های ناصواب و زیان‌بار گذشته را در جهت اهداف باندی و جناحی خود احیا کنند!

 

.

دکتر مسعود پزشکیان:


عصر دوشنبه در جمع حامیان «مسعود پزشکیان» در حسینیه سالاری شهیدان ملایر با بیان اینکه من هشت سال با دکتر پزشکیان در مجلس همکار بودم و یک مورد عدم صداقت در وجود وی ندیدم، بیان کرد: او با مردم است و مطالبات مردم را پیگیری می‌کند، حرفهایی می‌زند که حرف دل ملت است، وعده‌های آنچنانی نمی‌دهد و بر مبنای کار کارشناسی و تخصصی حرف می‌زند، او می‌تواند کشورداری کند و از تمام نیروهای متخصص قرار استفاده می کند.

دبیر کل حزب مردم سالاری با تاکید بر اینکه پزشکیان حتی از اصولگرایان نیز استفاده می‌کند و آنها در سراسر کشور برایش ستاد زدند، گفت: دکتر پزشکیان می‌خواهد یک انسجام و اتحاد ملی را ایجاد کند.

کواکبیان افزود: هر کدام از شما یک نفر هستید، اگر کسی در مرحله قبل رای نداده، او را آشتی دهید و به او بفهمانید که اشتباه می‌کند پای صندوق رای نیاید.

وی اظهار کرد:ما پانزدهم تیرماه برای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری باید کار نیمه‌کاره هشتم تیر را به اتمام برسانیم و ای کاش کسانی که در مرحله اول با صندوق‌های رای قهر کردند، آشتی می‌کردند چرا که کار نباید به اینجا کشیده می‌شد.

وی با بیان اینکه دکتر پزشکیان فاصله بسیار کمی تا پیروزی داشت، افزود: اینکه رسانه‌های معاند و تریبون‌های خارجی تبلیغ می‌کنند که فایده‌ای ندارد مردم در انتخابات شرکت کنند، استدلال‌شان این است که بگذارید جلیلی رای بیاورد و از آن طرف ترامپ نیز رای می‌آورد و در نتیجه جمهوری اسلامی دچار مشکل شود.

دبیر کل حزب مردم سالاری ادامه داد: بیش از ۴۵ سال است که پای انقلاب ایستاده‌ایم و با همه فراز و نشیب‌ها، سختی‌ها و تنگناها مقاومت کردیم، نباید با انتخاب اشتباه دوباره نقطه سر خط بگذاریم.

کواکبیان خاطرنشان کرد: باید مردم را تشویق کنیم پای صندوق‌های رای بیایند و حالا که پزشکیان به دور دوم رسیده، اگر کمی بیشتر تلاش کنیم تا وی به عنوان رییس جمهور انتخاب شود.

وی ادامه داد: من را رد صلاحیت کردند، آیا باید در خانه می‌نشستم، من چند استان رفتم چون منافع مردم را در این می‌بینیم که بیایم تا تغییری ایجاد شود.

دبیر کل حزب مردم سالاری تاکید کرد: مرحله قبلی حرف‌های زیادی زدند که ارزشی نداشت و پوپولیستی بود، اما در این مرحله شرایط مقداری فرق کرده، ۲ نفر را در عرصه داریم و تمام طرفداران نامزدها اگر پشت سر جلیلی بروند، معتقدم باز رای پزشکیان بیشتر است.

دبیر کل حزب مردم سالاری با بیان اینکه بحث‌هایی در مناظره‌ها مطرح و حرف‌هایی افشا شد، گفت: در موقعیت حساسی داریم، برخی می‌گویند ما رقیب هراسی می‌کنیم، اینگونه نیست بلکه سابقه این را نشان داده است.

کواکبیان با بیان اینکه پزشکیان هر جایی که رفته با دخترش رفته که محجبه است، افزود: دکتر پزشکیان با حجاب مخالف نیست، بلکه با بگیر و ببند مخالف است و نگاه او به تعامل با دنیا مثبت است

 

***

 

محمدجواد ظریف عصر دوشنبه در دیدار با مردم اراک در سالن ۲ هزار نفری مجموعه ورزشی شهدای پنجم مرداد اراک، پس از خواندن شعر «همراه شو عزیز، همراه شو عزیز، تنها نمان به در، کین درد مشترک هرگز جدا جدا، درمان نمی‌شود» افزود: عرض سلام و ادب و احترام خدمت مردم بزرگ استان امیرکبیر، استان خمینی(ره) کبیر، استان قئیم مقام و استان دکتر محمد مصدق دارم و افتخار می‌کنم در پایتخت صنعت ایران، در حضور بزرگمردان و شیر زنان این مرز و بوم حضور دارم.

وی بیان کرد: محضر شما، محضر قهرمانان است، شما قهرمانان این مرز و بوم هستید، شما نه تنها آلومینیوم را به آسیا خواهید فرستاد، بلکه زودتر از آن روز جمعه پزشکیان را به پاستور خواهید فرستاد، شما زخم خوردگان تحریم هستید، شما کسانی‌که جز تحریم برای شما چیزی به ارمغان نیاوردند را از سیاست ایران حذف خواهید کرد.

ظریف گفت: شما اجازه نخواهید داد کسانی‌که برق کشاورزی شما را قطع کرده‌اند و کسانی‌که صنعت شما را نابود کرده‌اند با غذا به در خانه، شما را تحقیر کنند.

وی تصریح کرد: شما اجازه نخواهید داد با توهین به روستاییان و کشاورزان رای بخرند، شما اجازه نخواهید داد کسانی‌که که برای دختران شما ارزش قائل نیستند، قدرت بیشتری بگیرند و شما اجازه نخواهید داد کسانی‌که اینترنت شمار را قطع کرده و می‌خواهند بیشتر قطع و فیلتر شکن بیشتری بفروشند، به پاستور بروند.

وزیر امور خارجه دولت‌ یازدهم و دوازدهم گفت: ما روز جمعه با یک انتخاب بزرگ طرفیم، انتخابی که تاریخ ما را رقم خواهد زد، دوستان عزیز من می‌دانم که بسیاری از مردم اراک، استان مرکزی و ایران ناراضی هستند و برای همین روز جمعه گذشته در انتخابات شرکت نکردند، من در برابر اراده مردم سر تعظیم فرود می‌آورم و به کسانی‌که که تصمیم گرفتند روز جمعه به ۲ دسته نه بگویند احترام می‌گذارم، اما شما در برابر آینده هستید آیا می‌خواهید گذشته ادامه پیدا کند یا آینده‌ای دیگری را رقم بزنید.

ظریف اظهار کرد: اگر مردم به پای صندوق رای بروند هیچ‌کسی نمی تواند ایرانی را تحریم، تحقیر و تهدید کند. ما تحریم را از ۲ طریق شکست خواهیم داد، اول پاسبان تحریم را به خانه می فرستیم و بعد با پشتوانه ملت، با تحریم گران مقابله و تحریمشان را شکست خواهیم داد.

وزیر امور خارجه دولت‌ یازدهم و دوازدهم ادامه داد: مقاومت تنها مذاکره نکردن نیست، اتفاقا مذاکره نکردن یعنی
راه دادن به تحریم‌گران و مقاومت یعنی ایستادن در برابر تحریم گران و تحریم‌ها را از بین بردن، مقاومت به معنای قطعنامه برای ایران آوردن نیست، به معنای بردن قطعنامه‌ها از سر ایران است.

ظریف بیان کرد: مقاومت یعنی ایستادن، نه شعار دادن، مقاومت یعنی مذاکره کردن با اقتدار، با اعتماد به نفس نه سخنرانی کردن و شعار دادن برای کشور تحریم خریدن، ما کسانی را در مقابل داریم که شعار دادن تحریم نعمت است و هر بار که مذاکره کردند یک تحریم و ۲ تحریم و هزار تحریم جدید برای این ملت خریدند و امروز طلبکارند.

وی گفت: شما سفره این مردم را کوچک کردید، شما هپکو را به باد دادید و صنعت این شهر را از بین بردید، باید تحریم را از دوش این ملت بردارید، باید زنجیره‌های تحریم و زنجیره‌های «اف ای تی اف»(FATF) و زنجیره‌های ناحکمرانی را از پای ملت باز کنید و این با حضور شما در پای صندوق رای طی خواهد شد.

وزیر امور خارجه دولت‌ یازدهم و دوازدهم افزود: دوستان من، همه خواهان رفراندوم بودند،جمعه این هفته ما به تحجر نه خواهیم گفت، جمعه ما به سرکوب زنان نه خواهیم گفت، جمعه ما با نادیده گرفتن دخترانمان نه خواهیم گفت، جمعه نشان خواهیم داد که مردم ما تحریم نمی‌خواهند، نشان خواهیم داد مردم ما نمی پذیرند در برابر سفره کوچکشان غذا برایشان بفرستید، ما این تحقیر را نمی پذیرم، بس کنید شرم است، آیا رای این مردم را با یک‌غذای کوچک می‌خواهید بخرید.

ظریف تصریح کرد: این مردم بزرگند، مردمی هستند که هزاران سال در مقابل هر هجمه تاریخی ایستادگی کردند و سر فرود نیاوردند، جمعه به همه اینها نه خواهیم گفت، یک نه بلند، و به جای آن به صداقت، پاکدستی، تعامل، سربلندی، به ایران خواهی و دیدن همه کودکان، بزرگسالان، معلمان، دانشگاهیان، روستائیان، کشاورزان، کارگران، اقوام و گروه‌ها همه زیر پرچم سه رنگ ایران رای خواهیم داد
...