دستیار ویژهٔ جو بایدن،

آمریکا باید خاورمیانه را رها کند

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: مدیر بنیاد جامعهٔ باز ؛دستیار ویژهٔ جو بایدن، معاون رئیس‌ دفتر کاملا هریس، معاون رئیس‌جمهور در دوران دولت اوباما در مقاله‌ی جدیدی در مجله‌ی فارن‌افرز با عنوان "آمریکا باید خاورمیانه را رها کند" استدلال می‌کند ، شکست آمریکا در جنگ علیه ایران باید زمینه‌ی تسریع در یک عقب‌نشینی که مدتها است به تعویق افتاده را فراهم کند. www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم ،  فوکس این جنگ را «غیرضروری» و ناقض قوانین بین‌المللی می‌خواند و به تلفات سنگین انسانی (به اذعان او حداقل ۱۷۰۰ غیرنظامی ایرانی از جمله ۳۰۷ کودک)، خسارت به زیرساخت‌ها و تشدید ناآرامی‌های منطقه‌ای اشاره می‌کند. همچنین به تلفات آمریکا (۱۸ کشته و بیش از ۶۰۰ زخمی در حملات تلافی‌جویانه ایران) و افزایش شدید قیمت انرژی ناشی از بسته شدن تنگه هرمز می‌پردازد.

مایکل فوکس معتقد است این جنگ، آخرین حلقه از زنجیره‌ای از اشتباهات سیاسی ایالات متحده در ۳۵ سال اخیر است و بر ضرورت «خروج طولانی‌مدت و به‌موقع» آمریکا از منطقه تأکید می‌کند. از نظر او با خروج نیروهای آمریکا از خاورمیانه، توان واشنگتن آزاد می‌شود تا بر اهداف با اولویت بالاتر متمرکز شود، از جمله بازدارندگی از وقوع جنگ میان قدرت‌های بزرگ در آسیا و اروپا.

نکته جالب این است که این دیپلمات باسابقه و کارکشته آمریکایی چقدر صریح هم به شکست آمریکا در جنگ علیه ایران اذعان می‌کند و هم راهکار منطقی برای خاتمه این جنگ و رهایی منطقه از بحران، که همان خروج کامل آمریکا از منطقه‌ی غرب آسیا است، را بدون لکنت بیان می‌کند
.