نشست استاندار و نمایندگان،

4 تا 5 پروژه مهم هر شهرستان برای سفر هیات دولت به گیلان

4 تا 5 پروژه مهم هر شهرستان برای سفر  هیات دولت به گیلان
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: استاندار گیلان از نهایی شدن اولویت‌های استان برای سفر رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: با همفکری مجمع نمایندگان و دستگاه‌های اجرایی، چهار تا پنج پروژه کلان استانی و چند پروژه اولویت‌دار در هر شهرستان برای طرح در سفر هیئت دولت آماده شده است.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از  روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حق‌شناس  در حاشیه نشست مشترک با مجمع نمایندگان گیلان در مجلس  که با محوریت بررسی پروژه‌های پیشنهادی سفر رئیس‌جمهور به استان برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سفر دولت به گیلان، سفری تاریخی و نقطه عطفی برای توسعه و تکمیل زیرساخت‌های استان خواهد بود.

وی با بیان اینکه هدف از این نشست، دستیابی به جمع‌بندی مشترک درباره مهم‌ترین مطالبات استان در سفر هیئت دولت بود، افزود: خوشبختانه در این جلسه با همراهی نمایندگان مردم گیلان به جمع‌بندی خوبی رسیدیم؛ به‌گونه‌ای که علاوه بر اولویت‌های هر حوزه انتخابیه، چند مطالبه مهم و فراگیر استان نیز برای طرح در جلسه هیئت دولت تعیین شد.

استاندار گیلان با اشاره به مهم‌ترین محورهای این مطالبات تصریح کرد: مسائل مربوط به آب، برق، فاضلاب، پسماند، راه‌ها و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل از مهم‌ترین اولویت‌های استان است که در سفر رئیس‌جمهور پیگیری خواهد شد.

حق‌شناس با تأکید بر ظرفیت‌های راهبردی گیلان در حوزه حمل‌ونقل گفت: گیلان از معدود استان‌هایی است که به‌صورت همزمان از ظرفیت‌های حمل‌ونقل دریایی، ریلی، هوایی و زمینی برخوردار است و باید از این مزیت‌ها برای توسعه اقتصادی و تکمیل زیرساخت‌های استان حداکثر بهره را برد.

وی با اشاره به روند آماده‌سازی پروژه‌های سفر دولت بیان کرد: این نشست، نخستین جلسه مشترک با نمایندگان استان بود، اما دستگاه‌های اجرایی نزدیک به دو ماه است که روی پروژه‌های پیشنهادی سفر دولت کار کارشناسی انجام می‌دهند.

استاندار گیلان از برگزاری نشست دیگری در تهران خبر داد و گفت: هفته آینده جلسه‌ای با برخی اعضای دولت برگزار خواهد شد تا پس از نهایی شدن جمع‌بندی‌ها، پروژه‌ها و مطالبات استان برای سفر رئیس‌جمهور آماده شود.

حق‌شناس درباره میزان اعتبارات مورد نیاز گیلان نیز اظهار کرد: اگر بخواهیم تمامی نیازهای استان را برآورد کنیم، به چند صد هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اما با توجه به محدودیت منابع، ناگزیر باید اولویت‌ها را مشخص کنیم.

وی با بیان اینکه همدلی خوبی میان دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی وجود دارد، تصریح کرد: با همفکری نمایندگان مردم گیلان، تلاش خواهیم کرد چهار تا پنج پروژه کلان و اثرگذار در سطح استان در اولویت قرار گیرد و در کنار آن، برای هر حوزه انتخابیه نیز دو تا سه پروژه مهم تعریف و در سفر رئیس‌جمهور پیگیری شود.

پروژه‌های نیمه‌تمام در اولویت سفر رئیس‌جمهور به گیلان

در ادامه این نشست، محمد علیجانی رئیس مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت سفر پیش‌روی رئیس‌جمهور و هیئت دولت به استان اظهار کرد: این جلسه با هدف بررسی و جمع‌بندی پروژه‌های اولویت‌دار گیلان برگزار شد تا بتوانیم از ظرفیت سفر دولت به بهترین شکل ممکن برای توسعه استان استفاده کنیم.

وی با تأکید بر لزوم توجه به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سفر دولت به گیلان گفت: در این نشست، پروژه‌های نیمه‌تمام و طرح‌هایی که از سال‌های گذشته در شهرستان‌های مختلف بر زمین مانده‌اند، بررسی شد تا بر اساس اولویت، در دستور کار سفر رئیس‌جمهور قرار گیرند و منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل آن‌ها تأمین شود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان با تأکید بر اینکه هدف اصلی، ارائه خدمتی ماندگار و اثرگذار به مردم استان است، تصریح کرد: تلاش همه نمایندگان بر این است که با هم‌افزایی میان دولت و مجلس، پروژه‌های مهم و زیربنایی استان در این سفر به نتیجه برسد.

علیجانی با اشاره به مهم‌ترین مطالبه مشترک شهرستان‌های گیلان افزود: موضوع پسماند یکی از اصلی‌ترین چالش‌های استان است و تقریباً همه شهرستان‌ها با این معضل دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ از این‌رو ساماندهی پسماند به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سفر رئیس‌جمهور مورد بررسی قرار گرفت تا با تأمین اعتبارات لازم، اقدامات مؤثری برای حل این مشکل انجام شود.

هدف سفر دولت، شتاب‌بخشی به پروژه‌های زیربنایی گیلان است

در ادامه این نشست، علیرضا نورانی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان با اشاره به روند آماده‌سازی پروژه‌های سفر رئیس‌جمهور به استان اظهار کرد: جلسات کارشناسی متعددی برای شناسایی، بررسی و اولویت‌بندی پروژه‌ها برگزار شده و تلاش بر این است که بسته‌ای منسجم، کارشناسی‌شده و متناسب با نیازهای واقعی گیلان برای طرح در سفر هیئت دولت آماده شود.

‌وی با بیان اینکه پروژه‌های سفر رئیس جمهور به گیلان در حال نهایی شدن است، گفت: پروژه‌های نهایی سفر هنوز به‌صورت قطعی مشخص نشده‌اند، اما محور اصلی مصوبات بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و توسعه زیرساخت‌های استان متمرکز خواهد بود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان با تأکید بر اینکه اولویت‌بندی پروژه‌ها بر اساس میزان اثرگذاری، ضرورت و امکان تأمین منابع انجام می‌شود، افزود: بخش عمده پیشنهادهای استان در حوزه‌های آب، راه، فاضلاب، انرژی و سایر زیرساخت‌های اساسی متمرکز است تا با بهره‌گیری از ظرفیت سفر رئیس‌جمهور، روند اجرای پروژه‌های مهم گیلان شتاب گیرد.