کد : 8935 ۲۴خرداد ۱۴۰۵ ساعت 21:33
۷ و ۸ و۹

کالابرگ این کدملی‌ها فعال شد

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: کالابرگ مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی، نیروهای مسلح و سرپرستان خانوارهایی که رقم انتهای کدملی‌ آنها ۷ و ۸ و ۹ است فعال شد و می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد اعتبار خود را خرج کنند.www.gilan۲۴.ir
کالابرگ این کدملی‌ها فعال شد

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، در راستای اجرای مرحله یازدهم طرح کالابرگ، اعتبار خانوارهای تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، نیروهای مسلح و دارندگان کدهای ملی که رقم انتهای کدملی آنها ۷ و ۸ و ۹ است از امروز شارژ شده و قابل استفاده در تمام فروشگاه‌های زنجیره‌ای و طرف قرارداد با سامانه کالابرگ است.

تاکنون اعتبار کالابرگ خانوارهایی که رقم انتهای کدملی آنها ۰ و ۱ و ۲ بوده در پانزدهم خردادماه و کدهای ملی ۳ تا ۶ در ۲۰ خرداد ماه شارژ شده و تنها گروه باقی مانده، سرپرستان خانوارهایی هستند که رقم پایانی کدملی آنها ۷ و ۸ و ۹ است و از امروز کالابرگ آنها نیز فعال شد.

در این مرحله از کالابرگ همچون مراحل گذشته مبلغ کالابرگ به ازای هر نفر یک میلیون تومان است که بر اساس ۹۹۶ همت اعتبار پیش بینی شده در لایحه بودجه ۱۴۰۵ درحال تخصیص است.

سبد کالابرگ شامل ۱۱ قلم کالای اساسی از جمله روغن، برنج، مرغ، ماکارونی و شیر و پنیر است و در کنار آن امکان خرید میوه و سبزیجات وجود دارد. با تدارک صورت گرفته امکان خرید آبزیان از قبیل ماهی و میگو و محصولات پروتئینی مثل بوقلمون نیز در برخی شهرها و استان‌ها فراهم و به سبد کالابرگ افزوده شده است.

خانوارها می‌توانند در صورت تمایل خرید مایحتاج خود را از فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی انجام دهند و سفارش خود را درب منزل تحویل بگیرند.

بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال حاضر ۸۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در کشور مشمول دریافت کالابرگ هستند، این در حالی است که تعداد دریافت‌کنندگان یارانه نقدی حدود ۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است که نشان می‌دهد بیش از ۱۵ میلیون نفر بیشتر از جمعیت یارانه‌بگیران، در طرح کالابرگ قرار گرفته‌اند.

 

 

***

حتی کالابرگ 3 میلیونی 3 نمیتواند قدرت خرید مردم را به یک سال قبل بازگرداند

محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: دولت عملاً دست خود را بالا برده و پذیرفته که قیمت ارز هر سال ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یابد. هیچکس جرأت نقد سیاست‌های ارزی بانک مرکزی را ندارد و ذینفعان بزرگی (دولت، بانک‌ها، صنایع صادراتی) از افزایش نرخ ارز سود می‌برند. اصل مشکل سیاست ارزی است، نه کالابرگ.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
نقشه برداری - معماری
‍ ! #فروش#گیلان،لاهیجان زمین خانه سالن_سرپوشیده. ✅2827هزارمترزمین ✅تمام زمین حصارکشی ✅ آب ،برق ،گاز ،تلفن ، ✅دارای سندتک برگ ✅دوحلقه چاه ✅یک واحدمسکونی ،تمام زمین کاربری مسکونی دارد ✅سالن 🔆برزمین۸۰متر 🔆برآسفالت ودوبرهست ✅آدرس:لاهیجان، دیزبن کوشالشادآخرسیاگلده،بین لاهیجان و لنگرود. برآسفالت. 🌴متری 15تومان 🌴یک سوم معاوضه 🌴بقیه مبلغ نقد پرداخت شود ☎️شماره های تماس:۰۹۱۲۳۸۲۵۳۹۰
ماهان - اولین هنرستان تخصصی کامپیوتر گیلان - رشت ، خ نامجو
اندیشه سبز خزر ارائه دهنده خدمات ارتباطی در کشور
انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی  استان گیلان
ویژه بیماران دیالیزی و پیوند کلیه
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com